Pages

nuffnang x

Sunday, January 18, 2015

SV

Terdapat dua jenis SV....

SV pertama:
Suka mencari kesalahan pelajar...SV yang rasa dirinya di atas dan sewenang-wenangnya melabelkan pelajarnya dengan pelbagai label...SV yang takkan berkongsi ilmunya baik dengan pelajar phd yang bukan dibawah seliaanya mahupun pensyarah dari Uni yang lain..biasanya jenis ni suka melabelkan conference2 yang diadakan dalam Mesia ni gred pasar malam

SV kedua:
SV yang cuba sedaya upaya membetulkan dan menjadikan pelajar mereka termasuk dalam golongan yang terbaik...SV yang sentiasa dilabelkan sebagai tidak tegas oleh rakan-rakannya

come on la...antara dua jenis SV ko boleh pilih nak jadi yang mana...kita kan dalam persekitaran pendidikan...nama pon pendidik...walau sebebal mana pon pelajar jangan sesekali kedekut dengan ilmu2 yang kita ada...tak luak pon ilmu kalau berkongsi...

renung-renungkan dan selamat beramal

entry agak emo sedikit

kadang kala bila kita berada di atas jangan lupa mereka yang ada di bawah...sekian terima kasih

Tuesday, November 25, 2014

Homestay di bukittinggi, padang

Assalammualaikum

Kepada reader-reader yang nak merasa suasana lain dr yang lain...aldi tour ada sediakan homestay di bukit tinggi...harga sangat berpatutan dan service tip top...sangat tenang...damai je...sampai lupa la kesibukan keje...eceeee....suasana nyaman jek...aloooo...tak caya jap acik upload gambo

 Haaaa....kan cantekkkk...macam dalam sinetron bukkkkkk....tu belum tengok dalam lagi...kita kasi close up skit

  Ni le pintu utamanya


Kita tengok tingkap dia pulak ye...udara jangan risau mmg nyaman.....bukit bukau
 

 moh kite masuk dalam ye

sila-sila...nila ruang tamu...

Rumah ni 3 bilik 4 bilik air...kenapa 4 ko kena tanya aldi...1st dan 2nd bedroom ada bilik air dalam bilik...lagi dua bilik air dekat dapur...

Dapur dia lengkap...ada tempat masak...ada set pinggan...ada set kopi, teh...tinggal nak bacuh je...


dua lagi bilik air di dapur....





Ruang makan pon selesa

ruang nonton 
(nanti acik upload ye....file dlm format .nef)

kalau ko pusing ke kanan sikit ko nampak le view ni...atas bukit skit tu belah kiri rumah aldi...pagi2 adik aldi akan anta breakfast....mak aldi masakkan...setappp 



ni atuk dah get ready nak kuar jenjalan...kalau pagi-pagi kan ko boleh nampak orang kampung jalan depan rumah sambil tarik kudaaaaa...sebabnya dekat2 stu ada kandang kudaaaa....

kalau berminat boleh call aldi tour...+6281363385879 cakap dekat aldi takde nak special rate kak su yang recommend kan

untuk video boleh view instagram #bukittinggitour #alditour    ---->acik ada upload vid kat stu untuk tempat2 menarik #jejakhamka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails