Pages

nuffnang x

Saturday, November 29, 2008

hmm..tak sempatnyer

hmm..tak sempatnyer nk upload blog...tag menan baby dr yana pon tak sempat nk buat lagi...byk benda nk settlekan..18hb dh nk register tp rumah tak dpt lagi..medical check up pon tak buat lagi..lagi haru rerupanya nama tak naik meeting ke KPT lagi..rasa nk ngamuk pon ada tau..sib baik sedar awal..BSM saja jer nk niaya org..cet..


tp kelas method start 30hb..lambat gi kan..ditambah pulak dengan hakimi yg dh semakin lasak..kali nih dia dh berjaya naikkan dada dekat tangga..kenkonon nk panjat ler tu..adei baru 6 bulan ler manja..

4 comments:

BabyIbu said...

kak su minta biasiswa apa sambung phd? ke under u mana2? wah best dah nak sambung

atoyis said...

wt under SLAB klu nk try ler apply kat upsi

BabyIbu said...

oo upsi..tp nnti kta bond dengan die kan..yana tgh minta um..kalau tak dapat apply upsi la plak..hehe

atoyis said...

haah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails