Pages

nuffnang x

Tuesday, November 04, 2008

ukm or upm

ukm or upm ..which one should i choose.. kalau ikutkan ati nk aje ambik upm blh wat research sekali dgn ita ader gak member nk gi kelas..hmm tp kalau kira2 balik baik ambik ukm sbb rasa cm nk tukar tajuk research tu blk..rasa tak confident jek nk wat concordance utk phd..byk nk kena ambik tau..nnti ler tgk la dlm sebulan ni..try gather info dlu tgk ok ke tak tajuk tu tp wat masa sekarang confirm kot ambik ukm.. so tak tau lagi nk dok mana..mencabar gak kali ni nk study balik..hakimi dh ader..ingat utk 1st sem ni nk tgk dlu cam ne klu study dengan hakimi kat umah..blh jln tak..lagipon dia kecik lagi nk antar ke rumah org atau taska..sekali sekala tu ok gak ler..sian la plakkan..klu abis satu sem dia dh besar skit dlm setahun gitu..hehhe..entah ler..sebbulan ni sblm msk register utk 1st sem nk try dlu train hakimi..malam mama study siang layan tdo dgn dia..tu pon klu dia dpt tdo lama..jwb nyer nescafe ler kawan mama ari2 nk ilangkan ngantuk..time kena jumpa Dr KO mama letak kimi dengan ode..tak pon klu blm pindah kimi kenalah tinggal dgn wan..satu ari jek..yg lelain tu mama blh access online..mencabar jugak kan bunyinyer


hakimi masa 2 minggu..masa kecik tak nk langsung
kena bedung..tangan mesti nk kuarnyer


ni masa 2 bulan lebih..beza kan..tembam ya amat
ni hakimi mama ker..pipi penuh ditambah pulak
dengan kulit yg gelap..akakakkakah..org kata
klu baby kena kuning kulit mcm terbakar skit
sbb lama duduk bwh lampu..tp bila dh 4 bulan kimi
dh putih balik aper..jgn jeles


1st time mama kait baju sejuk..lastly jadi gak
tp sbb ingatkan baby gal tu ler design dia nampak
girlish skit...sekali jek kimi pakai..mama rasa cm
kurang macho la plak..ti klu ader masa kaitkan yg lain

3 comments:

BabyIbu said...

Wah kak su..kaitkan la kat ammar satu..huhu..yana tak panda kat..sambung phd eh? wahh..nk sambung gak..tp tak tahu tajuk lg..huhu..skang keje part time ra..berperang nk wat sambil jg ammar..huhu

atoyis said...

yana..kait tu blh ler tp tak kemas sgt ler..klu nk kait baju utk baby mau makan masa 2-3 bulan hehhe..ooo jadi RA ek..dengan Dr Zulaikha ker..dh tu amar tinggal dgn sapa

BabyIbu said...

Hehe..gurau je..emm yana keje ra kat um..dah tak keje ngn dr zulaha dah..kalu g opis..Ammar tnggal dengan MIL..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails