Pages

nuffnang x

Wednesday, February 18, 2009

BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag

BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag dan entry kali ni pasal baby bag pulak atau dgn lain perkataan diapers bag atau pun bag mama merangkap bag baby..setakat ni mama suka collect diapers bag utk kimi..itu tak termasuk handbag mama yang official dan telah merangkap jadi diapers bag hakimi yang sah lagi ahahahak...

Ok pilihan mama dari collection Gin & Jacqie utk baby bag kali ni adalah STYLISH ELAINE memang menarik disamping design dia yg stylish dan vogue gitu..bukan tu jek..design ni ada disertakan change mat sekali yang sama design dengan bag..as usual kan mama dh kata klu nk kemana2 bag kena masyuk dgn baju..so far takde masalah klu guna stylish elaine ni dgn mana2 baju yang mama ada..yes..i like..

Sama gak la mcm those mommies out there yang klu nk kuar bwk baby mereka ke mana2 yang penting mesti mskkn termos..susu..diapers..towel..baju baby..cereal..sippy cup..topi..stokin bla..bla..bla tu blm barang mama lagi kan dan tak masuk lagi wallet abah..hp abah (abah pon selalu tumpang sekaki dan siap sound lagi "mama next time kita bli beg utk awak yg besar lagi ek"..dlm erti kata lain perli mama la tuh)..jadi beg stylish elaine dari Gin & Jacqie ini mengandungi banyak compartment yang membolehkan semua mommies utk membawa segala barang2 yang dirasakan perlu untuk mereka, baby dan juga hubby... :)

2 comments:

Nova said...

hi,
just dropping by
is it vogue or there's a new word "vough" ?

atoyis said...

nova..it just spelling error la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails