Pages

nuffnang x

Monday, March 16, 2009

hectic weekend

arrgghhh..penat tul weekend yg lepas..satu perjalanan balik kg yg jauh utk mama, abah n kimi..naper..sebabner...

sabtu lepas ada kenduri anak atuk busu..jadi mama decide gerak dr semenyih terus ke teluk intan la senang..tak perlu singgah tg malim sbb atuk n wan takder kat umah suma dh geerak ke umah toknyang..disebabkan kitaorg ni mmg 'punctual' sesangat jadi mama pon mengambil langkah berjaga2 dengan bangun dan siap packing barang kimi n abah seawal pukul 4.30am..awal oo..macam la nk balik kg lama padahal balik hari jek..setelah siapkan suma barang2 berharga kimi mama dan abah berjaya gerak dari rumah tepat pukul 6.50am..sampai ke rumah tok abah pukul 8 lebey..mandikan kimi dan turunkan ode kitaorg pon gerak ke teluk intan...lepas kenduri gerak dr umah toknyang dh kul 4 lebey dan singgah ke sungkai..gerak dr sungkai patah blk ke kuala selangor (umah tok abah)..kali ni ambik ode balik..teruskan perjalanan akhirnya smp blk ke semenyih tepat kul 11.30pm..time tu badan mmg dh layu aaa..penat sesangat..

ditambah pulak mama blm siap slide utk kelas ahad tu..jadi mama kena smbg study utk lecture ari ahad start kul 1.30 smplah pukul 5 pagi tau..time tu pala mmg dh ting tong dah..hmm..nk nangis pon ada..mama utang dengan Dr KO nk antar paper jumaat lepas pon tak sempat nk settle..rerupanya student mama bg tau kelas akan dtg next week bukannya next 2 week..lagi ler penat...tp pagi ahad tu sib baik abah dan kimi tolong ambik dan anta mama gi kelas..tq so muchhhh..hehe dpt claim ti mama belanja korang sekali lagi kay..

lepas sebulan sem break

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails