Pages

nuffnang x

Wednesday, April 28, 2010

geget kuku lagi la nampak gayanya



cantik tak long cardigan ni...damm giler (sambil gigit2 kuku) ni la yg aku carik..before this jumpa kat blog lain rega dia dlm 70++ before this jugak aku jumpa kat G2000 (huwa..nangis ooo tgk harga)..tengok la blh digayakan dengan pelbagai cara..lagi pulak sangat la panjang..kalau compare dgn cardigan yg aku ada..nampak ayu gitu..then siap blh digayakan dengan mcm2 style lagi..nk sangat long cardigan ni tp sbb bulan ni dh terlebih budget..rasa cm..baik aku simpan dulu niat suci murni ni (geget la jari balik sebab tak dpt kan sob..sob..sob)..nanti2 bila claim dh masuk kita carik balik blog2 yg ada jual long cardigan ni..pas tu blh la kita melawa ek ... hahhhahha

2 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..sabar jer la.. :)

slm kenal dari nabilah.. :)

atoyis said...

salam kenal nabilah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails