Pages

nuffnang x

Saturday, April 17, 2010

kimi buat mural..tp mama ada cara utk bersihkan

kimi buat mural lagi..bencik2..bukan tak suka tp dia buat kat atas sofa..penat mama nk cuci..petang semalam dia wat atas laptop..huwaaa..lagi nk nangis..tp sib baik la suma tu blh cuci..cm ner mama buat..utk sofa gunakan baby bath..mama guna kiminyer baby bath johnson n johnson color puple tu..sapu skit baby bath tu kat kain..make sure kain tu lembap then baru tenyeh2 kat atas sofa ..lepas dh bersih baru blh cuci balik dengan kain basah lap skit2 lagi pon baby bath tu tak kuar byk sgt buih..kat laptop jgn wat cm tu plak..rosak karang..setakat ni..suma pen, muntah, magic pen, pencil, oil pastel blh dicuci dgn menggunakan baby bath itu..berkessan..even kalau kimi conteng dinding pon mama wat benda yg sama jugak..tp klu lantai abah la yg tolong gosokkan

2 comments:

limaedua said...

lame2 abis la baby bath tu..da jd same function ngan dettol lak..kiki~

atoyis said...

tu le pasal klu dh kreatip sgt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails