Pages

nuffnang x

Monday, May 24, 2010

chelsea cupcake..for chelsea fan

Saya suka cupcakes tapi lately saya adal busy women yg kena siapkan keje2 yg dh lama pending (5 bulan aku update coding-aper ke jadah) dan saya terlepas 13 may ari tu utk berikan kumi cupcakes..nak tempah cupcakes yg macam ni..anyone..ader tak suggestion kat ner yg sedap..

saya cilok gamba dari yumm yummylicious (tp dia buat cupcake ni kat JB - jauh bangat)

cupcake chelsea yg shomel utk kimiku yg shomel jugak..blogger ader suggestion tak..yg dekat dan sedap area kajang/semenyih/bandar baru bangi yg dekat2 area seperti yg disebut di atas

2 comments:

nabilah_2908 said...

tadi dok tnya pakcik google...and ini resultnya..try la view blog mereka..dua2 dari kajang ;)

DALISSA SWEET TREAT

GULA DAN MENTEGA

atoyis said...

tq nabil nnti kita usha2 link tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails