Pages

nuffnang x

Tuesday, May 25, 2010

sotong bakar yg setap gilerrr..(blh gile ke)

saya nk makan sotong bakar..cam ne nk cakap ek..bukan sotong yg biasa tu tapi sotong yg bakar yg kulit dia nipis tu..kalau bakar bau dia semerbak jek tu..tapi saya tak nk yg dibakar atas dapur gas atau dlm oven tapi saya nak sotong bakar atas arang (banyak cikadak ko) uish..maner nk dapat..nk buat sendiri alamatnya mmg tak terbuat..hmmm wanginyer bau sotong bakar itu..

image2 berikut adalah hasil daripada carian pak google:

bukan sotong yg ini..sotong ini isinya tebal..tak keras


yang ini pon bukan sebab yg ini sotong biasa pas tu kita bakar...
walaupun gambarnya mengancam tapi saya tak nk


saya nak yg lebih kurang yg mcm ini
tapi sotong ini dh terlalu nipis kulitnya..kurang kick la
yg lain..yg lain la..ada ka..


uishhh (demand la ko ni)





(setelah di sound sebagai seorang yg demanding saya mungkin akan stop pencarian disini_
....kalau dpt sotong yg cm dlm gambar tu pon okiesss

tapi utk pagi ini rasanya baik saya habiskan saja spaghetti yg dh ada di depan mata ini

6 comments:

Sharinginfoz said...

sedapnya sotong... kalau yang goreng ngan tepung tu pun not bad

Kaitan Jumlah Entry and Pelawat

atoyis said...

betul2

nabilah_2908 said...

tak dpt nk bygkn mcm mn rupa sotong bakar yg sebenarnya...huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KELEDEK MANIS

Miecyber said...

Nyummyy....

illafira said...

sedapnye.. meleleh air liur

atoyis said...

mie & illa: tu le pasal

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails