Pages

nuffnang x

Tuesday, July 27, 2010

Giveaway: Saya sayang bapa saya (Sticky post entri)

Ini adalah entri melekat. Sila scroll utk entri terbaru
Giveaway ini adalah sempena hari bapa yang baru jek lepas. Saya dedikasikan contest ini buat semua insan yang bergelar bapa/abah/ayah/baba/papa/daddy terutama buat incik Toy dan utk Tok Ayah yer. Giveaway ini bermula daripada 22 Jun 2010 dan berakhir pada 27 Julai 2010 (besday incik Toy..saja jek pilih tarikh 27).

Cara dan syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

1. Add atoyis-san ke dalam bloglist/blogroll anda.
2. Sila lengkapkan slogan di bawah dan letakkannya di ruangan komen untuk entri Giveaway: Saya sayang bapa saya dan jangan lupa tinggalkan email add anda supaya memudahkan proses pengagihan hadiah.

slogan yang perlu dilengkapkan adalah seperti berikut:
Saya sayang bapa saya kerana.............(tidak boleh lebih daripada 30 patah perkataan) kalau lebih perkataan akan dikira sebagai disqualified ok. 

3. Mesti follow Awe's Little Shop 
4. Letak banner di sidebar seperti di bawah bersama-sama dengan captionnya sekali dan link kan ke http://kedaiawe.blogspot.com/

"The place that gives you almost everything that you wanted, at reasonable price ^_^. currently we are into TUDUNGS."

nak senang sila copy code di bawah dan pastekan di sidebar anda yer 

Hadiah-hadiah adalah tajaan Awe's Little Shop yang berupa tudung jurai seperti dalam gambar di bawah 

jadi aper tunggu lagi
masuk jangan tak masuk..masuk jangan tak masuk
huhuhu

Many..many thanks to Puan tokey kedai kerana sudi menaja


28 comments:

segalanyer kuterima... said...

Salam...akak join jugak erk..

tak yah buat entry kan??

Saya sayang bapa saya kerana......
abah…
ketika aku mengalah…
engkau semangatku
ketika aku sakit…
engkau penawarku
ketika aku bersedih…
kau air mataku
ketika aku ketawa
engkau riangku
dan ketika engkau berduka?
aku harap akulah penawarmu.

segalanyer kuterima... said...

opps..lupa email plak..

sakinahmohdghazali@yahoo.com

atoyis said...

sila-sila..takyah buat entri pon

tiefazatie said...

salam kak..
ifa nak join ek..

i love my dad because
my dad smiles can brighten any moments
my dad hugs give joy in all our days
my dad love will stay with us forever
touch our lives in precious ways..

blh x dlm bi kak??
tq!

atoyis said...

tie..blh2

Sheela Faizura said...

Saya sayang bapa saya kerana...

Walau berjuta bintang di hati,
Hanya kau yang paling menerangi,
Pergimu kelam buatku sepi,
Hilangmu sukar ku cari ganti,
Harum namamu di alam ini,
Terima kasih Ayah, kau tak dilupai!

Follower id : farisha_86
Email saya : farisha_tiara@yahoo.com

Saya ada buat satu post especially dedicated to my late father at http://sheelafaizura.blogspot.com/2010/04/our-flesh-and-blood.html

Thanks Dunia Anak and Kedai Awe..May Allah bless you..(",)

aNa d'sKoDenG said...

nak join jugak~!!
step 1..sudah..step 3..sudah..step 4 pon sudah.

step 2: Saya sayang ayah saya kerana..

Ayah..
dikaulah lelaki itu yg kukenal sejak lahirku
kasih sayang mu membawa bahagia
~~>boleh juga ke sini :
http://adiyahana.blogspot.com/2010/06/khas-buat-ayah.html

~adianaz@yahoo.com
~aNa s'sKoDenG

yaya said...

Saya sayang bapa saya
kerana bapa adalah insan yang tidak boleh dicari ganti
bapa tiada dua atau tiga cuma seorang sahaja di dalam hati
saya sayang bapa saya!
sayang sangat!

yaya said...

opppssss lupa plak :)

emel :ruffluv_hippie@yahoo.com

cintahati said...
This comment has been removed by the author.
cintahati said...

Saya sayang bapa saya kerana....
dialah insan yang sentiasa memberi dorongan ketika diri ini hampir terjatuh kedukaan...

dialah insan yang sentiasa mengingatkan yang diri ini seorang hamba dan hanya padaNya sahaja kita harus meminta.....

~cintahati92@yahoo.com~

eRiNsZ said...

Saya sayang bapa saya kerana....
papa sangat simple, senang berkongsi idea, dan sangat adil~yang betul tetap betul dan yang salah adalah salah. I love u papa

ehemsz@yahoo.com.my

Nida said...

salam perkenalan dari Kak Nida...

Akak mencuba ye.. harap2 ada rezeki..aminnnn


Saya sayang bapa saya kerana.............

selagi jasad dan nyawa bersamamu
tidak pernah gagal prihatinmu terhadap kami,
engkaulah pujangga untuk diteladani
walau banyak mana keringat dan air mata yang tumpah,
kau terus mengasak kudrat demi anak-anakmu....


Link blog:
http://along-nidar.blogspot.com/2010/06/giveaway-saya-sayang-bapa-saya.html

Email: radinsah@gmail.com

p/s: semua syarat telah dipatuhi, kalau ada tertinggal bagitahu ye :)

anin said...

Salam anin mencuba nasib

Saya sayang bapa saya kerana.............

abah saya hanya satu di dunia..
kudratnya tidak sekuat mana
namun abah tetap bersemangat waja
walau ku tahu abah kadang terluka
namun abah tetap melangkah biarpun kakinya semakin tua..

anin said...

mail anin : farhanin1984@gmail.com
follower id: anin

tiefazatie said...

tq kak..nie email ifa..
lupe plak letak nie..
pinkteddy84@gmail.com..=)

Amri Rani said...

kau pemula ku di dunia,
kau pecinta ibu pertama,
kau raja di hati bertakhta,
kau pembela resah kecewa,
kau pembimbing ke mercu menara,
kaulah....segala rasa cinta.

Jen Archer said...

Hi, hope it's OK to contact you with this comment. We'd like to offer you to be included on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Jen

adeQ said...

saya sayang bapa saya kerana...

sebab dia ayah saya... tu je yang dapat saya luahkan...


*ku panjatkan doa moga beliau ditempatkan di tempat org2 yang beriman*

amin...


sori menyelit kan sini...

AROL DSHW said...
This comment has been removed by the author.
AROL DSHW said...

eh, nak join jugak! hehe.

Saya sayang bapa saya kerana...
Beliau ialah lelaki terhebat dalam hidup saya!
Saya sayang Ayah sangat-sangat-sangat!
Muahh untuk Ayah! ;)

Emel : adikhensem44@yahoo.com.my

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/07/giveaway-saya-sayang-bapa-saya.html

:)

gewecun said...

mama hiro join ya:

http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2010/07/saya-sayang-bapa-saya.html

emel:curlygewe@yahoo.com

ucapan:

abah adalah insan yg sungguh sempurna di mata saya..walaupun dugaan demi dugaan..dia tetap harungi dengan senyuman..baginya semua yg terjadi adalah ketentuan dari Allah..sayang abah..mmuahhhhh

tq

mama zharfan said...

salam,

i dh join and fulfil semua syarat
i dh paste banner kat my blog sidebar
http://suzie284.blogspot.com

email : suzie284@yahoo.com

Slogan :
Saya sayang bapa saya kerana..
beliaulah inspirasi teragung dalam hidup saya, kasih sayang, karisma dan ketabahan, hingga mampu mendidik tujuh cahaya mata menjadi insan cemerlang, lima orang zuriat kini bergelar doktor kebanggaan bapa pastinya!!

[29 patah perkataan]

tq :)

BUNGA said...

salam.. saya join jugak yer

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/07/giveaway-saya-sayang-bapa-saya.html

email : izkhan.mirza23@gmail.com

Slogan:
Saya sayang bapa saya kerana..

dialah lelaki pertama yg hadir dlm hidup saya,
mengajar erti dunia,
inspirasi untuk saya terus mara,
agar tabah menghadapi segala suka dan duka,
supaya berjaya di akhirat dan di dunia.
(30 pth perkataan)

tq :)

zaikulim said...

Saya sayang bapa saya kerana

Walaupun dugaan melanda,
Engkau tabah mengharungi,
Namun kutahu disebaliknya,
Deritamu kukuh tersembunyi didadamu,
Kutahu,
Andai kemelut derita melanda,
Wajahmu kekal tenang,
Kerana anakmu tahu,
Engkau meyakini Tuhan adalah yang Esa...

email:zbintim@yahoo.com.my

Em's Family said...

saya sayang bapa saya kerana

beliau bersungguh mencari nafkah membesarkan tujuh anaknya, walaupun jerih menitik, badai menimpa, beliau disisi untuk melindungi, kudrat yang ada dilimpahkan cahaya kepada kami, hanya doa diberi untuk kebahagiannya dunia akhirat.

30 patah perkataan

email: mummymer@gmail.com

tunoor73 said...

salam..akak join

saya sayang bapa saya kerana......pengorbanan arwah terhadap anak2nya sungguh tidak boleh di banding..segala onak duri arwah telah tempuhi untuk jadikan anak2nya sebagai manusia yang berjaya...semoga tuhan limpahkan rahmat kepada roh arwah bapaku...salleh binhj ahmad...amin

cicakgirl said...

Assalamualaikum
saya sertai!:D
Saya sayang bapa saya kerana beliau sering membetulkan kesilapan saya dan adik-beradik.

Harap penyertaan saya diterima :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails