Pages

nuffnang x

Thursday, June 24, 2010

slamdog Millionaire wajib layan

For the first time saya tengok slamdog millionaire dari mula. Selalu tengok sekerat-sekerat. Tapi niat sebenar nk study. Bagi mereka yg dh tengok tu sila abaikan ke jakunan saya yer. Very impress dengan mereka yang hidup susah di zaman dulu tapi lastly dpt mengubah hidup mereka di akhir cerita.

Plus lagu nya adalah amat mengujakan. Jai ho. huhuhu. Walaupun Jamal tidak berapa hansem tapi ader aku kesah. Kesahnya bermula bila Jamal mula masuk who want to be a millionaire. Semua soalan yang ada dalam tu relate dengan kisah hidup Jamal sehingalah dia dpt jawab kesemua soalan dengan tepat dan lastly bergelar jutawan. Tapi cite hindustan ni happy ending. Akhirnya Jamal pon bertemu Latika. Blh diramalkan.Yang tak boleh blah masa cite Jamal masih kecik. Waktu tu makaih banyaknyer sampah sarap. Sungai dia pon dh macam longkang. Apa-apa pon jom layan preview ni


Sapa yg belum tengok blh tengok di Star Movie yer

3 comments:

Kazaztan Team said...

citer nie mmg superb...

atoyis said...

blh bagi 5 bintang kui..kui..kui

my.mastura said...

saya baru skali je tgk citer ni..

bab paling geli yg masa Jamal kecik, terjun dlm lubang taik..nk jumpa amitabh bachan nye pasal...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails