Pages

nuffnang x

Thursday, July 29, 2010

hari yang gelap

semalam bersahur dan posa - hasilnya selepas bukak posa = nak angkat tangan pon tak larat..kaki nk melangkah pon macam jem (tapi sahur instant noodle jek..tu pon apak kimi rembat sikit lepas aku kata tak larat nak abiskan instant noodle PAMA ni)

hari ni pon posa lagi - tapi without sahur = side effect dh rasa dh..cam ne aku nk gi bank ni..nak angkat kaki pon tak larat

I wish nk duduk melepak depan tv guling-guling dengan bantal kesayangan sampai berbuka..masak pon taknk..boleh???

tapi apak kimi kata: alaaa..manja jek lebey..(blh tak)

tadi masa gi taska anta kimi ingatkan teacher dia dh betulkan kesilapan resit bulan lalu..tapi bila check-check balik salah lagi..seingat aku tak pernah miss bayar taska kimi tapi naper resit asyik silap jek ni..tp tadi lepas call owner taska dia kata nnti dia check..tesion tau..

cite ganti posa dh masuk cite taska pulak..

sebelum merepek benda lain baik stop kat sni dlu ..........the end

4 comments:

JuJue said...

ehhh arini pon posa jugakkk.. tapi sahur pizza okehh. tapi ni dah terkelepooott kelayuan nih. lambat lagi nak berbuka nih... huk huk huk..

ehhh fb tu.. ermm giann gian. memang masalah gian!

atoyis said...

mari kita ramai2 ganti posa

nabilah_2908 said...

hari ni sy posa gak..tp bukan posa ganti lah..sbb dh habis gnti..just tmnkn my mom menghabiskan hutang2 pose dia...hehehe..

memandangkan skrg ni dh petang...sy nk wish..

SELAMAT BERBUKA PUASA....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIMBANG

atoyis said...

huhuhu tq2 dan rajin nyer mesti best kan bukak posa dengan mak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails