Pages

nuffnang x

Tuesday, August 10, 2010

Kimi - latest achievement

Kalau tak tulis alamatnya hilang macam tu saja jek

Harith Hakimi
2 years 2 months

1. 13 July 2010 - 1st time kimi kena demam campak (jenis macam cacar air - kimi baik jek time ni)


2. 25 July 2010 - 1st time kimi mandi sungai..lepas tu demam 4 hari..buat blood test di KPJ




3. end of July 2010 - kimi dh pandai guna mouse untuk pilih clip ultraman yg dia nak di youtube (laptop mama jadi mangsa - klu ada extra budget mama bli kan kimi lagi satu..tak pon guna jek desktop mama..nnti mama set up kan)


4. early august 2010 - Kimi obsess dengan ultraman cosmos...nanti mama upload gamba

2 comments:

nabilah_2908 said...

special la kerusi kimi...hehehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DONUTS

atoyis said...

kena kandang gitew klu tak bedebuk jatuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails