Pages

nuffnang x

Thursday, November 18, 2010

buku kimi @ big bad wolf..part 1

sekiranya anda adalah ibu bapa..mempunyai anak berumur 0 bulan sehingga belasan tahun..nasihat saya adalah..datang la ke big bad wolf warehouse sale..berbaloi sangat2..

kali ni dia buat kat south city plaza..ground floor start dari 12-17 nov 2010..

.kimi emo lebih lenguk2 tangan dukung dia..buat perangai takmo jalan la bagai..siap meraung2 sebab buku terjatuh atas kaki dia..hadooi..lastly beli buku kimi jek la..buku mama nanti2 la cari..next week blh usha buku c#..

pic as below:

yang ni kimi pilih sendiri..dh agak dh berkenan sangat kat shrek..after less jadi RM5 jer..ada 100++ pages..isi dalam ada cerita shrek 3 plus dengan activity..berbaloi sgt..sebab hari tu pegi mph usha2 jugak tapi rate dlm RM25 ke atas tu pon masa tgh sale..

yang ni pon RM5 jugak..ada chalk sekali

sekali dengan pemadam..kimi cam excited jek jumpa kapur..mama balik rumah ahad lepas tengok semua chalk dh hilang..kimi kata " ilang..maner ma..abah buat" kaber baik punya


button dekat kiri sekali tu kalau tekan dia ada bunyi nenonenoneno...

colorful mama pon teruja 

shape up..

sunflower..what inside me..
bila dh bukak each page dia akan jadi bentuk sunflower beserta dengan cerita yang menarik dalam setiap kelopak..mane la dia dpt idea buat buku cam ni kan..jangan kata kimi mama pon excited

yang ni pon schomel

masa tadika dulu2 teacher mama ada buku macam ni..tapi tittle dia cinderella..1st time kimi nampak Jack ni dia menjerit "..kecut kimi"

honk..honk and potty time..potty time sangat la berbaloi beli walaupun buku dia rm8 sebab ada dua button..kalau kimi kencing dalam seluar mama akan tekan button..oppsttt..kalau kimi berjaya kencing dalam potty pot mama tekan buatang yeeaaahhh..setiap kali kimi kencing dalam toilet mama bagi dia satu sticker utk tampal dlm buku..tapi kimi ngelat..5minit sekali dia kata nak kencing tapi tak kuar apa2 pon

yang ni siap ada marker free..write and wipe at the same time..kena tunggu kimi besar skit takut nk bagi sebab nanti dia conteng sofa..nak beli buku ni kena pikir 45 kali dulu..tapi lastly beli jugak sebab dh murah kan..

murahkan..semua buku adalah rm5 kecuali buku 123 dan potty time..tak saba tunggu next year..lepas ni blh beli book shelves khas utk kimi jek..kalau beli buku kimi kat kinokuniya dengan harga RM79.90 dapat satu jek tapi kat sni mama boleh dapat dalam 15 buah buku..berbaloi-baloi...

crowd untuk 1st day mmg ramai giler..tapi dont worry sebab kalau pack sgt kat dlm dia akan suruh tunggu dulu baru next group blh masuk..tapi kena pegi masa 1st day..mama datang hari isnin cari buku mama tapi separuh dari buku dh habis..

2 comments:

KambingBujang said...

i went there on saturday. most of the book really catch my attention.kl bleh semua pun nk beli

atoyis said...

setuju..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails