Pages

nuffnang x

Wednesday, March 30, 2011

Ganbatte !!!

Ganbatte !!!

1. due date utk paper di poland adlh pada 31 march..yer anggap jek la yg I sudah terlepas..malas mau fikir lagi..tapi takpe..I akan usahakan utk cari beberapa conference yg seangkatan dengannya yer..ya allah permudahkan lah segala urusanku amin..

2. paper adlh dlm 50% utk disiapkan lagi..dan tetiba tercium anasir2 yg tak berapa kuat utk dimuatkan ke dlmnya..jadi kena refer sifoo..tp malas nk gi fak guna email jek la..keadaan buat masa ini adalah amat tertekan yer

3. dalam dok mengelabah semua nk rushing ni kan..time ni la sakit pala suka sgt dtg menyerang..keluar umah pon tak blh..kalau keluar tgh hari lagi lah tak blh..aik..pelik skit kan..ahahhaha..sampaikan telan obat pon tak jln..aper tah lagi dengan cara melelapkan mata ni..ada kajian mengatan bau ketiak suami blh menghilangkan tension..jeng..jeng..jeng dh try tapi blh la....ahahahha..lebih2 lagi bau ketiak org tak mandi..haish masyem..tapi kalau nk bau I kena suruh toy pakai deodorant dulu..pas tu bau lama2 pon tak pe..i loike..

2 comments:

yatie chomeyl said...

good luck babe.i pun ada nk hantar paper esok ke thailand tp x siap2 . pastu duk tension2x..pstu bukak blog. sengal tak?

atoyis said...

hahahhaha sama la kite

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails