Pages

nuffnang x

Tuesday, April 19, 2011

internet dan keperluan

orang lain aku tak tahu tp kita org laki bini mmg obsessed with internet owh silap termasuk kimi..sebab kami memerlukan internet utk buat kerja (alasan..ke nk FB) ish..takder la..kalau la streamyx ni kena potong rasa cam astro takde jek..ataupun talipon kena bar..ahahahha haper ke jadah..tapi kalau dh laki bini org IT sampaikan nk suruh turun bawah makan nasi pon guna YM tau heheh takder la tu org lain bukan kitaorg..tapi internet dh termasuk something yg wajib mcm keperluan asas la pulak..sebab kekadang tu nk contact husband I guna YM jek..kalau husband de keje malam atau outstation kitaorg guna video call..dengan cara itu terubatlah rindu mama kimi dekat abah

sekarang line kuning tengah buat offer aper lagi klik sini

2 comments:

Min Aina Ila Aina said...

Tanpa sedar hidup saya juga banyak dipengaruhi dan dibantu oleh internet.

atoyis said...

me too

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails