Pages

nuffnang x

Monday, May 16, 2011

happy besday kimi..

entry khas utk 13 may 2011


aper kes blogspot tak blh update jumaat lepas tah..jadi entry besday postpone harini

14 may buatkan kimi punya birthday party..tapi kecik2 jek utk sedara mara terdekat sebab hari tu kimi request nk kek dan tiup lilin

"We luv u hakimi.." makngah lupa suruh letak 3 tahun

kimi excited giler dpt kek..tersengih2 jek..siap nk kaup kek tu dengan tangan


bila suruh potong kek kimi malu..giler lentok2..smp senget pala..

kimi suka part2 potong memotong ni..lunyai la tepi kek tu dia kerjakan sementara nk suruh post ambik gamba


boleh tak mama ko lupa nk pasang lilin dh potong baru nk pasang lilin ...nk tiup lilin lagi la malu..terjelepok terduduk sbb malu..lastly mama ko jugak yg tolong tiupkan

 abis hati la kimi time tu..bila tanya dekat dia kimi kata kimi malu nk tiup kek..kimi potong jek..dpt jek hadiah terus kimi buka..jadi gamba hadiah takder yer..

pool bwh ni wan hadiahkan..abis jek potong kek kimi terus ajak kakak hidayah mandi kolam..meresmikan pemberian wan..kimi suruh mama panggil maksu masuk mandi sama..aper kes..maksu ko dh tingkatan 3..mau pecah kolam kecik tu kang

tgh hari smlm lepas semua dh balik kimi mandi sorang2..kimi ckp dekat abah cepat lah abah masuk sekali..bukak baju bukak suar masuk dlm ni..kimi takde kawan..huh boleh??

utk kimi..
"slmat ulang tahun ke-3 syg..mama & abah doakan kimi jadi anak yg sihat, soleh dan berjaya sentiasa..macam biasa tiap kali 13 may mama & abah mesti cuba ingat balik detik2 kimi nk keluar..1st time pegang kimi..1st time dengar kimi nangis..1st time cium kimi..semua sekali la..."

4 comments:

Min Aina Ila Aina said...

Ala sweetnya..sukakan bila tengok anak malu-malu tersipu. Sofiy masa birthday yang lepas nipun dah pandai dah rasa diraikan, kena pulak umi dok nyanyi lagu happy birthday.

Semoga Kimi menjadi anak yang menyejukkan hati kedua ibu dan ayahnya.

atoyis said...

tq..amin

yatie chomeyl said...

sedapnya kek kimi tu. hepi bestday kimi..hjg bulan ni bestday Nazhan pulak :)

atoyis said...

tq auntie yatie..nazhan pon bulan may jugak yer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails