Pages

nuffnang x

Wednesday, July 13, 2011

This is me..

1. adalah amat benci kalau terlewat ataupun rushing untuk ke suatu tempat. contohnya...kena bangun pagi2 nk bukak registration counter utk conference..kena rushing gi pullman kat putrajaya..tapi jam dh tunjuk pukul 7am..halamak..beg kimi tak siap lagi..baju tak gosok lagi..and that time I akan jadi mcm charlie chaplin ...jln pon laju..and Toy hate this.."ma..jgn lari..ma jgn rushing..ma kalau lari laju2 pon still lambat jugak kan"..ahahhaha...sorry la bang I tak bleh control..setiap kali nebes sbb lambat mesti jd cm ni..


2. Tak sker basuh baju (walaupun anak dara jepun yg tlg basuhkan - mesin basuh daa)..I hate it..hate it..tak sker sidai baju tak sker lipat baju..huk..huk..huk..nangis karang..tapi nk buat cm ne..kena jugak buat as a routine..

3. curiosity..yes..
tiap kali layan movie.."bi..naper anak raja Rom tu cm katik.." 
tiap kali layan sport channel.. "eh..naper dia kena buat home run jek.."
tiap kali layan cite hantu.."bi..naper dia tak baca ayat kursi ek..naper bwk kete mlm..naper"
tiap kali layan teman Toy tgk bola.."bi yg bakai jersey color biru tu team mana..." lepas lima minit.."naper dia masukkan gol kat sni..dia team mana.."
tiap kali lalu roadblock .."bi..napa polis tu buat roadblock kat sni.."
Toy jawab.."esok abg call dia tanya naper dia buat roadblock kat sni.." ces..curiosity kan..mestilah I nk tahu dan sekarang ni kimi pon dh ikut mama dia..

4. Tak suker keluar rumah tgh hari buta..panas..nnti pala I ting tong..jadi jgn heranlah I kalau I blh buat keje dari rumah seminggu straight jek..asalkan wifi ader yer..tapi kena kuar jugak kalau awal bulan..sebab nk settle kan bil2 dan barang dapur

eh..I teringin la nk cari mineral make up (yg ni takder kaitan dengan point di atas)..kat ne ek..yg berpatutan dan berbaloi..dh lama tak pamper kan kulit muka ni..




  

3 comments:

Min Aina Ila Aina said...

ooo...puteri lilin la ni. Mineral make up tu macam mana ye?

Mimy Hamid said...

curiousity ko tu macam aku le...hihi husben aku dia kalau aku tanya konpom dia jaab...gi tanya sendiri..terdiam terus

atoyis said...

M.A.I.A:mineral make up tu buat dr mineral..hahaha..cm tu kot..

Mimy:hahahahah..satu geng le ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails