Pages

nuffnang x

Friday, August 12, 2011

Jgn follow kitab URTV tu..no..no..no


pesanan utk suami:
jadi sebelum pegi keje sila cium isteri anda dekat belakang pintu yer..jgn cium kat porch atau kat tepi kete nnti takut timbul fitnah..nk cium lebih sila masuk bilik

and one more..kalau blh photo shot utk pre-wedding tu elakkan la..kalau nk pon buatlah outdoor (buat lah lepas majlis akad nikah..yg ambik gamba pre-wedding tu kekadang belum sah suami isteri..) sah2 dari segi hukum salah kan..tapi yg paling kesian kekadang tu mak bapak yg tak bersalah pon kena jugak..padahal anak yg beria2 sgt nk ambik gambar pre-wedding...lagi ustaz tu ckp jgn ikut artis ambik gamba kawin dlm majalah tu..jgn jadikan urtv kitab nk tiru (yeaaaah..part ni i loike) ....jadi renung-renungkan dan selamat beramal..

kimi kata..cium pipi kanan..cium pipi kiri..pastu cium ale (pala/dahi)..baru cukup sifat cium itewww..selagi tak cium  dahi selagi tu dia dok menjerit2 "ale...ale.."

nota kaki busuk:
setelah dipertimbangkan..en toy dpt 8/10 markah hasil dr ujian memujuk cik bini..ader kemajuan..usaha tangga kejayaan banggg..auwwww

2 comments:

Mommy Fara said...

...lagi satu, udah-udah ler bersanding tu. Arghh! (Menyesal)

yatie chomeyl said...

erm i pun ada gmbr di cium di dahi lepas akad nika. *insaf*....kalaulah I tgk video ni sblm kawen dulu uhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails