Pages

nuffnang x

Monday, April 16, 2012

Adakah unique visitor mempengaruhi Buffered Earnings

Lama tak update pasal nuffnang kan..dulu aku ingat nuff ni kedekut gile..mana la nk layan blog2 yg suam-suam kuku jek kan..sebab dulu bila tengok blogger2 yg dpt buffered earning dia punya unique visitor mau cecah riban2 utk sehari..mesti nuffnang tak pandang blogger2 yg unique visitor dia 50 org kebawah..tu apa yg aku rasa la dulu..tapi yang pasti jangkaan ku meleset..awatnya..sebab aku pon selalu la jugak dpt buffered earnings drp nuff ni..ini bermakna number of unique visitor tidak mempengaruhi langsung faktor utk blog anda dpt buffered earnings..

bukti 1:
mak punya unique visitor last week paling ramai pon 52 org..tak ramai dek non..nuffnang bukan jenis pilih bulu yer

bukti 2: 
buffered earnings utk april...tq..tq..tq..owh..walaupun ada seketul tp jadi ler kan..

bukti 3:
metered earning...kalau iklan magnum dh jd metered earning genaplah setahunkan..blh la drp takde..kekadang tu rezeki dtg 3-4 iklan sekali cm jun-july..kekadang dth smp 3 iklan kekadang dtg 1 jek..takpe mak redha..rezeki kan..i tak tolak you all's (sambil selak rambut ke tepi)..kekwat la pulok..baru bape ketul 'me' dh kekwat..

err..bila nuffnang nk panggil utk spesel event plak..i tungguuuu tau..awwww (mau kena lempang jugak ni kang..)

2 comments:

Myvitrd said...

Alhamdulillah rezeki tu

atoyis said...

alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails