Pages

nuffnang x

Saturday, January 23, 2010

i'm so lonely


watching the woman film make me fell lonely..no gurl friends and no best friends..
uhuks..seriously i fell lonely..miss u all LAZZUS.. kak ju..fasha..poji..wan..huwaaa.. maner korang sumer nih..nnti kita hang out sesama ek..dlu zaman keje tak le rasa sgt sbb every day jumpa orang..walaupun pd hakikatnyer saya tak suker jumpa org atau kena entertain any person..lagi tak suka kalau kena handle seminar/bengkel..begitu kera sumbangkan saya ini..ahak ade aku kesah..tp lately sesudah 12 bulan mengabdikan diri menjadi seorang student balik dengan berbekalkan opis dirumah sahaja rasa betul2 sunyi..maner kawan2 saya sumer..disebabkan sumernyer bz dan jauh2 belaka jumpa kat ym jek la tak pon fb..uhuk..tak best..jom lepak gathering ker..serious shit miss u all

kimi n cica..friend n cousin

2 comments:

limaedua said...

su..kak ju akak kah itu? huhu, jangan la sedih2..hari minggu ni berlibur la..moga lebih2 epi lagi..kimie ade, hubby pun..jgn sedih2 kay..
akak giler quotes skang..akak tulis satu kat su..epi sokmo ye..

"Henry Van Dyke:
Be glad of life because it gives you the chance to love, to work, to play, and to look up at the stars."

atoyis said...

kak ju biler nk dtg sni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails