Pages

nuffnang x

Wednesday, February 17, 2010

keterujaan yg melampau

bila cuti cm biasa lambat sungguh nk panaskan enjin nk wat keje..malas tahap cipan, tenuk sumer kuar ah..hari ni keje mama wat data collection dan update stop word..okay sesambil tuh cuma melawat ladang ku di farmville..hehehe giler..bilernyer keje nk siap..tgh dok wat keje sml godek2 farmville mama cuba pulak google word count utk c#..dpt plak direct coding..so saper2 yg baru jek berkecimpung dgn c# dan blh ler terus ke website http://dotnetperls.com/ giler best website nih..terus bg direct coding..tp ko ubah sesikit ler..jadi bebbb..mama siap melompat2 kat umah last week kerana keterujaan selepas berjaya membuat pembuangan stop word..tapi kegembiraan adalah seketika selepas sangkut dengan root word dic..sesapa yg tak paham dgn n3 kali nih wat2 paham jek lah ek..layannnnn


p/s: teringin nk coti lelama ler..sebulan ker dua bulan ker..tak nk pikir pasal keje taknk pikir pasal study tp yg nk hanyalah gaji buta tetiap bulan hahahahah..klu prof mat tau nih mau aku kena hentakan maut nih..mengabih kan boreeeehhh yoooo...

3 comments:

limaedua said...

epi sampai melompat? erm, boleh bayang, bole bayang..hakhak, epila hang su..bijak toi la bab2 gitu..tp klu xde pn, i know u can do it..
someone said..work smart bebeh!!

atoyis said...

tq2 kak ju..kata2 semangat itew amat diperlukan bagi mereka2 yg suka bermalas-malasan sekarang ini..contohnya seperti saya

Anonymous said...

Genial fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails