Pages

nuffnang x

Thursday, April 29, 2010

addicted to glee


Don't stop believin'

rabu malam jek semua dh terpacak depan tibi..saper tu..biasa la..mama..abah dan kimi sebab nk tengok glee..kimi pon dh pandai buat tangan cm tu.".maa..GLEE.." kata kimi..dan tiap kali glee club menari dan menyayi ki pon turut serta sambil peluk2 mama..

tp semalam terlepas la pulak sbb nk makan jhonny's punya pasal..walaupun pada hakikatnya blh download jek tak pon beli jek cd tp kitaorang still lagi suka jadi pak pacak depan tibi..setia menunggu tiap2 hari Rabu malam

5 comments:

qamar said...

yea....best gile lagu don't stop believing.....dlm album bru pon sumer best....gives u hell and my life would suck without u.....

atoyis said...

yup..best giler kan

Aizat Si Lipan said...

nk layaan jgak citer ni..tp blom masyuk lg dgn jiwa..
*stakat ni prison break n heroes terbaik..haha

AiZ said...

lagu-lagu nye sedap ... pandai diorang remix kan.. :P



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



atoyis said...

aizat: heroes best gak..tp selalu miss prison break tak tgk la pulak

aiz: lagu2 dia mmg gempak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails