Pages

nuffnang x

Thursday, April 29, 2010

mimpi ke ngigau ni??

sorry terlambat update utk hari ni..tengok kusyuk study entri bloger2 tegar yg sibuk gaduh2 tu..kalau korang nk full entri blh cari link kat blog ben ek..

semalam termimpikan emak..ngigau ke haper..tp part-part mengigau ni bg la kat aku..tak caya tanyalah incik toy..sampai kan naik menyampah toy dibuatnya..tak tahu nape tp mostly kalau penat cm tu la..siap blh ckp2 lagi..lagi teruk kekadang tu benda mimpi tu blh sampai keluar..tetiba jek dtg kat toy nangis2..motif aku tak tau..sok pagi aku plak yg tanya dia balik..patut la mamat tu hangin

tapi the best part is ada satu malam tu kami masing2 tengah tdo..dan tetiba aku pon kejutkan toy dan tanya kat dia.."kunci mana bang..." then dengan selamba rocknya dia pon bangun cari kunci bagai nk rak pastu pegi kat pintu dan blh kata kat aku .." pintu dh kunci "..sok pagi bila tanya balik kat dia..toy kata..aku suruh dia cari kunci nk kunci pintu..padahal pintu dh kunci..lama pulak tu nk cari kunci..hahahah sah la tu..ngigau semalam..dan toy pon berkata "..next time jangan la ngigau nk kunci lagi..lama tau cari kunci semalam tak jumpa-jumpa..lama abang carik"...hhahahahah..tp yg musykilnya naper dia cari kunci rumah..naper tak cari kunci kete ker..kunci moto ker..hahahha...agaknya dua2 ngigau tak..

2 comments:

Shahnita said...

hahaha... nie mesti kes tak basuh kaki... bile baca entry teringat lak citer i'm not single... yang hubby su tue pun kalau dah tau su tengah ngigau naper dia layan gak... sian dia... lama tue dia cari kunci tue .... tak larat nak gelak ita hahahah

atoyis said...

hahah..tu maknanya dia pon ngigau sama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails