Pages

nuffnang x

Monday, May 17, 2010

BabyIbu Giveaway: Secret Bargains

Tada..entry kali ini adalah berbau contest yer..contest dari blog babyibu  yer yg di organise oleh kawan mama iaitu ibu YANA..kalau mama lah diberi pilihan..akan ku pilih Baby Phat Beg itu..awat..hang tak pernah dengar ka nama dia..meh sni mama nk habaq mai..oo tak pon meh sini nk tempek skit gambaq dia kat hangpa suma..biaq meleleh ayaq liuq skit noo..


Colour merah yg ala2 deboomm gitew..sesuai dengan saya kan (huhuhu tak bebila masanya minat clour merah pulak la kan) ditambah pulak dengan design dia cool tu kenapa saya nk beg dan bukannya sunglass atau victoria secret EDT adalah kerana dalam koleksi saya takpernah lagi ada beg yg style dia cm tu..ada bling2 gitew..lagi pon saya nk sgt beg color merah..walaupun pada hakikatnya tak blh nk match dgn suma baju tp saya pedulik haper sbb saya dh suker ok..

owhlupa nk cite beg ini di sponsor sepenuhnya oleh secret bargain what I like about this website adalah semua barang2 kat dlm dia adalah yg terbaik..tak perlu lagi membuang masa dan tenaga perlu ke shopping mall utk mengusha semua barangan yg ada dan lagi harganya adalah agak munasabah..munasarawak belum ada lagi..huhuhu..dan secret bargain amat sesuai sekiranya ada sedang mencarikan hadiah yg menarik utk pasangan anda tak kiralah sama ada utk ulang tahun perkahwinan atau pun sebagai birthday present hubby anda..jadi please feel free to browse secret bargain ok..saya bagi 5 bintang..

2 comments:

mama zharfan said...

salam ziarah sambil blogwaking...good luck!

atoyis said...

tq mama zharfan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails