Pages

nuffnang x

Friday, May 14, 2010

kenal..nong poy..klu tak kenal meh sni nk cite (dh dekat nk kiamat sgt barangkali)

sudah nk kiamat sangatkah??

kenal Nong poy tak? tengok dlu rupanya cm ne :


abang2 kat luar sana mesti geget jari kan...meh kita tgk lagi gamba jelitawan ni

mesti korang nk lagi kan..kulit gebu siot..kalah siti


walau pun begitu dh ada tunang wa ckp lu..naper aku ckp cm ni silalah scroll ke bawah lagi

lawakan minat ni...teeetttt...tapi jangan cepat buat kesimpulan sebab nong poy ni bukannya minah atau awek tau..tp lebey kepada nyah gitu..so kepada mereka yg tak kenal nong poy meh sni nk cita skit

wikipedia wrote:


Treechada “Nong Poy” Marnyaporn (น้องปอย Nong Poy) (born October 5 1986) is a Thai actress and model. Born biologically male, Poy underwent sex reassignment surgery at age 17.As a child, Poy saw herself as a girl, but in front of her parents, she had to pretend and live as a male. She felt disgusted by her male genitals, so at the age of 17, she underwent sex reassignment surgery and since then, she has said that she feels as if she has been reborn.At age 19, Poy won the Miss Tiffany's 2004 and Miss International Queen 2004. Soon after, Poy appeared in the 2005 music video Mai Chai Poo Chai (I'm Not a Man) by Doo Ba Doo. Since then, Poy has been renowned throughout Thailand. Soon after, Poy appeared in several Thai television series such as Rak Ther Took Wan (Love You Every Day) and Muay Inter (The Chinese Girl). She is currently studying at Faculty of Law, Assumption University.



atoyis-san wrote: 

jangan memain..bakal lawyer lagi gitew..auwww..takut mak nokks..huhuhu..dlu masa study kat UM dlu ada sorang senior gak..lebih kurang kes nong poy jugak tapi takde la sampai wat operation kan..tp sekarang tak tau la pulak citenya..fak law jugak..cm ne ek kalau dlm court nnti..huhuhu..dunia mmg nk kiamat dh ni

3 comments:

nabilah_2908 said...

pergh..cun giler...tp...alahai...sedih...sob..sob..nyah rupenyer...

jom ke APA KATA HATI pulak,
ANAK BAPAK

Alynn Notnot said...

tak ori ke? hahahah

atoyis said...

tak ori la pulakkan..tp klu kekal lelaki blh jadi hensom kot..muka dh ada dh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails