Pages

nuffnang x

Thursday, May 06, 2010

is it me or just my feeling


kadang2 pernah tak terjadi tetiba you rasa kawan u ni macam irritating..cakap tak serupa bikin..setakat cakap ko blh la..cuba buat..with me dia akn ckp as if pijak semut pon tak mati but in front of other person she turns into someone else..see..do u get what i mean..tah malas aku nk layan..biarla luncai terjun dengan labunya..or biarlah pak pandir merepek dengan lawaknya..kita disini hanya perlu memandang..kalau ko rasa ko betul..teruskanlah dgn game ko..aku set jek

pepagi lagi dh emo kan..kekadang tu rasa macam is it me or just my feeling..tp kalau menurut toy la kan..IT IS YOU..YOU..and YOU..huhuhu betul ke..takpe la aku follow toy punya nasihat..just give her another chance..then kita tgk result cm ne..




3 comments:

nabilah_2908 said...

hrumm...org hipokrit mcm tu la...lumrah manusia, perangainya pelbagai.. :)

sy..tkde kawan kt sini...huhu..semua buat sorang2..coz other staff semua lelaki..

so buat kerja sendiri jer la...

atoyis said...

keje sendiri lagi baik nabilah takde sakit pale

the virt said...

ape pasat ni kawan? (lama aku tak masuk blog ko nih!... semakin aktip nampak??)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails