Pages

nuffnang x

Wednesday, May 19, 2010

saya bukan AhLong saya cuma nk tolong..mari..mari

saya bukan AhLong tapi saya adalah along dan pernah duduk bukit beruntung..(motip aku pon tak tau)..


terjumpa entri ini di blog salmi macam menarik jek..pobondo eh..mari kita tengok seperti entri di bawah ini yer..cara-caranya adalah seperti berikut:


1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. 
kakngah
2. 
zlh@n
3. 
LYAfrina
4. 
download mp3 percuma
5. 
bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
6.
Cara hidup baru abad 21
7.
Bila Aku Menulis Blog
8.
~ApekpunyaBlog~
9: 
My Big Family & Friends
10. 
ABCMILO
11. 
uncle
12. 
eLL
13. 
yuka
14. 
Salmia

15. Atoyis


PERATURAN 
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink=390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

amacam, menarik tak?

2 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ni lebih kurang macam jualan langsung yang berantai-rantai tu je..huhu

atoyis said...

huhuhu tu le cm MLM plak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails