Pages

nuffnang x

Thursday, July 15, 2010

ultraman sakit hari ni

Malam tadi kimi demam panas.
last kimi ambik ubat pukul 10.45PM tapi pukul 3.00AM panas tak surut-surut lagi.
time tu baru 38.9 dah nak dekat 39.
congak punya congak dan memandangkan masa makan ubat berikutnya adalah pada pukul 4.45AM saya decide ambik pendekatan berjaga-jaga.
risau suhu naik tinggi lagi.
tak tahu kemana nak tuju akhirnya terus ke KPJ.
waktu tu dah pukul 4.00AM dan agaknya kamilah patient yang terakhir kot sebab tak nampak orang lain pon
lepas check dgn doktor dia tanya nak buat blood test tak sebab kimi demam dh masuk 4 hari.
so lepas berfikir dalam 30 saat terus kata ok proceed dengan blood test.
sebab orang tak ramai dalam 30 minit result dh kuar
alhamdulillah blood test kimi ok.
bukan dengue
doc kata viral biasa
tapi kimi kuat..sikit jek nangis masa kena cucuk
memberikan kerjasama yang sepenuhnya
cam tu la baru ultraman kan

tangan ultraman kena balut da

3 comments:

jfook said...

Get well soon!! :)

nabilah_2908 said...

kesian Kimi...kimi macam mana skrg..dh ok demam dia..?

get well soon.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERJA & BLOGGING

atoyis said...

kimi dh sihat..tq semua

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails