Pages

nuffnang x

Wednesday, July 14, 2010

Hari ke tujuh


Hari ke-7 (kimi demam campak..alhamdulillah nampaknya semua campak dh semakin berkurangan dan sembuh..tinggal nk jadi parut jek).
Hari ke- 3 (kimi demam)

mesti tak faham kan.
Hari ni hari ke -7 kimi demam campak sebab masa mula-mula kena tu dia tak demam
Kimi demam pada hari isnin lepas agaknya sebab mandi lebih-lebih sangat kat sungat inki ahad lepas kot.

Tapi hari ni demam dah surut.
Yang tak tahannya dh 2 malam dh dia buatnya bangun pukul 4 pagi.
Terus ambik car dia main ronda-ronda satu rumah.
Siap request dekat mama dan abah suruh pasang ultraman.
Yang sengsaranya kitaorang mana ada CD ultraman.
Kena la pasang kat youtube.
paling lama pon ada la dalam 8 minit jek lepas tu kena click video lain
So paling lama boleh tido 8 minit lepas tu kimi akan kejut kata " ma laie ma..nak ma..men ma.."
Sib baik dia bangun kul 4 jadi boleh la bangun dan terus masak untuk sahur (ganti posa) dan sekaligus buat breakfast utk abah.
Bila dua-dua dh bangun kul 4 around kul 6.30 kimi akan tido balik jadi mama pon akan tido sekali.
Dan part ni yang paling tak best sebab abah pon tido sekali sampai kesiangan nak pegi keje.
Ada ke bangun dh pukul 9.30.
Manager pon gi keje awal tau.
Hopefully malam ni kimi tak buat lagi la dan cepat la kimi baik demam boleh pegi taska balik jumpa kawan-kawan.
Hari ni jek dh bape kali kimi dok intai kawan-kawan dari tepi langsir.
Dh rindu sangat la tu..

2 comments:

nabilah_2908 said...

la..smpai terlewat bangun..dh tu abah kimi pi kerja tk,,?

jom ke APA KATA HATI pulak,
NOSTALGIC SONG

atoyis said...

walaupun lambat kena la pi jugak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails