Pages

nuffnang x

Thursday, August 05, 2010

Special untuk reader dan follower atoyissan sahaja tau



Semalam saya telah berjaya membuka akaun Yippie untuk Kimi...lama gila proses dia sebab kena dengar ceramah free2 pasal aliff plan dengan asb punya pinjaman..

ye saya tidak reti untuk menolak ye
ingatkan kejap
tup2 sejam gak la
owh tu tak kira nak queue masukkan duit syilling lagi
hampir koyak gakla plastik billion tu sebab kena usung sana sini
owh sekarang Yippie nyer account blh apply kad ATM
err..adakah saya yang ketinggalan ketapi..ke korang mmg dh tau
tp apak kimi kata tak perlula apply kad ATM
karang terober plak mama dan abah guna
then dpt la tabung yippie..ala tiger yg pakai suar biru tu
sampai jek umah kimi sibuk nk pakai seluar yg sama dengan tiger tu pakai
nk jugak color biru..(haruuuu tul la)

owh untuk reader dan follower atoyis-san saya ada berita gumbira untuk anda semua
terutama buat mereka yang gemar memakai shawl..
follower atoyis-san dan atoyissan-Shop akan diberi special offer..untuk sehelai shawl hanya dikenakan harga RM8 sahaja (tak termasuk kos penghantaran yer) syaratnyer kena jadi follower untuk atoyissan dan atoyissan-Shop.

2 comments:

nabilah_2908 said...

dh ada kedai on9...jp sy g terjah...mmg tgh cari tudung tuk raya..hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
I MISSED THE BUS

atoyis said...

sila2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails