Pages

nuffnang x

Thursday, October 28, 2010

inilah dia kalau ikutkan sangat kata hati

suppose ke library hanta buku tapi sebab ikutkan sangat hati akhirnya tersadai atas kusi..buku..nanti la aku hantar ke ko balik ek..alang2 dh kena denda baik cukupkan sebulan..itulah kalau ikutkan sangat rasa hati..

owh every thursday adalah jawi mode...malas mau attend kelas sebenarnya..terlampau manja dh 3 sem takder kelaskan..tapi tuan haji abd rahman de byk info..mau rugi klu tak attend kelas..tuan haji dh berumur jadi cara pengajaran pon ada ciri tersendiri..plus dia adalah orang Jawa..sekali sekala der jugak slang Jawa yg keluar..trlalu banyak utk dikongsi..before this pernah jadi lecturer kontract kat upsi, brunei de jugak uni dr seberang..last class tuan haji akan ajar cm ne nk baca manuscript lama (yg ejaan Jawi lagi susah nk paham)..

pe kaitan Jawi dengan AI..malas mau terang..sila godek2 entry yg lepas2..workshop ni student dia campur2.. undergrad student + lecturer..hahaha semuanyer sama jek baca jawi..dh takder malu2 dh..semua merangkak2 tapi nk wat cam ne kan dh kena supervise gak topic Jawi..pra syarat adalah..kena tulis nama untuk attendance dalam Jawi..klu tak sijil tak dpt ek

Jawi mode is ON..

2 comments:

Kazaztan Team said...

tulisan jawi adalah sgt berseni...ttangan saya bertulisan jawi...

Anonymous said...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails