Pages

nuffnang x

Monday, January 31, 2011

Ini segmen syok sendiri ok ..

amaran dari ben ashaari .."Ini segmen syok sendiri ok .."


Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?
boleh..nama glamour atoyissan (glamour ka)

Kenapakah anda memilih nama tersebut ?
tett..no comment..malu la nak cite nnti satu dunia tau bang

Kenapa anda berblogging?
sebabnya dedulu masa kecik ayah selalu encourage tulis diary..tapi sejak besar ni..tulis blog lagi senang..kalau tersilap tulis blh backspace jek..tak pon delete..jimat dakwat pen..jimat kertas..

Siapakah pemberi semangat anda ?
nuffnang (nampak sangat mata duitan dowh..)

Sudah berapa lamakah anda berblog ?
1st tulis blog dlm tahun 2003 gunakan domain atoyis.blogdrive.com tapi due to privacy (dan sebab2 peribadi) blog itu dh delete dan tukar ke blogspot dlm tahun 2008

Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ?
dia pernah jadi my senior masa kat UM dulu..lepas grad baru tahu dia ada blog since then..i adore her so much..

Kenangan manis anda dalam dunia blogging ?
bila tengok akaun nuffnang bertambah setiap minggu ..(..waa..mmg mata duitan ko yer)

Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ?
pabila kena delete.. atoyis.blogdrive.com tapi untuk mulakan hidup baru baik lupakan yang lama (lama tu entry dari 2004 smp 2008)

Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?
menjadi mata duitan sekali lagi..ahahah pabila nuffnang dan churp2 menjangkau nilai RMXXX tak blh la bg tau..segan siot

Selain berblog , apakah minat anda ?
saya suka sewing tapi apak kimi kata saya suka baca buku..kalau saya tengah marah2 maka buku blh menggembirakan saya..korang jgn salah faham bukan buku cite ker buku hiburan ke aper..jurnal paper tu yg dia kata blh buat saya tersenyum..dh tu dia siap cite kat orang lain plak tu..lepas tu kan dia blh ckp yg kalau nk pujuk saya ni hadiah kan jek jurnal satu set..mesti jam2 tu gak saya blh tersenyum 

------tetiba encik wartawan mencelah----

er..blh pendekkan skit jawapan tak..dalam erti kata lain ko tak reti-reti ker nk summary kan jawapan ko tu..panjang tau aku nk kena taip ni..
(yang ni takder dlm skrip en ben yer..aku jek yg tambah)


Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ?
bila free baru blogging (tipu..kalau tak free pon ko blog jugak kan..kan..kan..ckp SV)

Sila nyatakan cita cita anda terhadap blog anda itu?
nak sangat lah dpt buffered earning..tettt...aku rasa kuar tajuk dh ni

Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini?
kalau dlm tahun 2003 dulu blh kira la bape byk yg ada blog..tapi sekarang ni dh tak terkira dh bape byk..org lain kata blog tu mengganggu privacy tapi aku rasa cm blog tu personal diary jek..

Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri?
jangan lupa masukkan link nuffnang..bukan setakat beblog tapi blh buat duit beb..multitasking tau..i loike

Nyatakan dalam majalah mana anda ingin dimasukkan?
weh kalau blh aku nk masuk dlm mana2 majalah korang yg index by scorpus at least nnti korang blh cite article aku ni nnti kan..(sila abaikan jawapan yg agak desprate dr seorang student ini yer..)

dan gambar pula..tada...


sorry lah yer..muka cannot be revealed due to privacy..jadi korang tatap jek la muka kimi ni yer

3 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

salam singgah dr blog ben..sila lawat ke blog Dinaz..ada hadiah menarik !

Syafiq Rosli said...

all da best in blogging..:)

Sunah Mohammad said...

datang jenguk orang masuk majalah~ hehe~

Kenapa Saya Tak Minat Enchek Ben???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails