Pages

nuffnang x

Monday, January 31, 2011

psstt..kimi i luv u

abah kata.." ma tengok ni kimi guna touch pad.."
kimi kata.." mi guna ta pad..mouse ade (mouse takde)"
abah kata lagi.." ma dia reti kuatkan volume dekat tepi icon clock ni ma..tak pakai button..pastu dia reti bukak chrome terus ke youtube cari clip ultraman"
mama pulak kata.."hmmm..skit hari lagi mama train dia bukak visual studio ajar dia c#..sok lusa blh tolong mama siapkan keje..ada pembantu senang skit.."

kuang..kuang..kuang



tapi dengan satu laptop nak share 3 orang rasa cm nk geget2 jek lagi 2 orang tu..yg si abah nk fb..yg kimi plak nk ultraman pulak..kalau share tak mau pulak..kena tunggu giliran sorang2..yer..sabar..sabar..

owh so far end of this month dengan usaha apak kimi assist penulisan saya..dapatla disiapkan 2 paper yer..satu tu kena baiki lagi dan satu lagi untuk ICPAIR  lagi 2 paper kita carry forward ke February yer..wahai SV2 yg kusayangi..sabar yer..anak didikmu ini masih lagi tengah berusaha nk dpt kan coding utk set rule yg lama supaya blh buat perbandingan..diharap semua pihak dapat bersabar termasuklah pihak KPT dan UPSI sebab borang appraisal utk sem lepas terlupa pulak nk suruh SV isi tadik..

2 comments:

Lina said...

Hello there,

I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

I sincerely appreciate your time and consideration!

http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



Azlina
scorpluto35@yahoo.com


please delete this after done, thanks

atoyis said...

done

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails