Pages

nuffnang x

Monday, February 28, 2011

kimi demam

4.48am

Dh lebih seminggu tak bagun study awal pagi ni kena mula seawal jam 4am sebabnya 'hunny ayam madu' mama demam..sian kimi..mlm tadi kena masuk ubat ikut bontot..sepatutnya mkn ubat kul blk kul 3 tapi sbb abah tersilap kunci jam yg dh berkali-kali mama ingatkan jd mkn kul 4am + muntah skit sebab angin...mlm td makan kefsi skit jek..nasik skit pon tak jamah susu apa tah lagi..

di saat2 anak sakit mcm ni tetiba rasa plak satu feeling tu...naper la dulu masa kelas bio aku tak belajar pandai2..kalau dulu tak main2 blh apply medic..takyah sakit2 pala risau lagi time anak sakit..tau la jugak pebenda nk buat kan..ni tidak..kalau computer kena virus ker..ada worm ker..reti gak la aku nk godek..bg ubat pe yg patut kat komputer tu..kimi syg..cepat baik yer.

lepas ubat dh jalan kimi sibuk cerita yg dia dok nangis2 time nurse nk mskkn ubat bontot

kimi: eimi nangis..huwaaaaa...waaa..(sambil tangan tunjuk2 bontot) ala akit (kepala sakit) ata akit (mata sakit) igi akit (gigi sakit) uka akit (muka sakit)..haaaa..eimi angis..abai (sambil tunjuk tangan buat bubye)..

hahahahahh dh pandai nk bercerita tapi tak reti nk guna ayat penghubung..jadi yg ada semuanya fakta..ahahahhah kelakar la kimi..

2 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

anak akak pun dah seminggu sesema, ni dah mulabatuk ckit2. moga kimi cepat sembuh

atoyis said...

amin..tq akak..hari ni dh tak demam tapi cirit la pulak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails