Pages

nuffnang x

Wednesday, April 20, 2011

siapa mau senang-senang menang honda city

bagi mereka yang selalu murah rezeki dan setiap kali masuk contest mesti menang punyalah kan..sini I ada honda city nk share dengan korang..not mine la..takkan la aku pulok nk sponsor honda kan..line kuning bagi free kat korang la..siapa yg stok2 selalu menang giveaway ker haperway ker blh la ringan2 kan tulang jenguk contest ni..maner la tahu kan tetiba dpt..ahahahhak..tak ke murah rezeki korang..

honda city free tu wei..nama contest pon senang-senang menang sila klik sini

2 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

tak menang honda city, i pad pun jadiiiiilahhhhhh

atoyis said...

heheheh..boleh2 kalau de rezeki tak kemana tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails