Pages

nuffnang x

Monday, September 05, 2011

org lain update pasal raya..aku update pasal study

nk wt camne dh tanggungjawab

the best moment masa study adlh masa undergrade dulu..baru nk kenal dunia..waktu tu solo..takder anak..takder laki..takder bf..pemikiran adlh amat suci pada masa itu..aper yg paling masyuk adlh layan lagu tgh2 mlm sambil buat programming..huh..layan giler..penat study turun dewan mkn mencekik jek kejenye..penat mkn layan kak wirda  duduk lepak kat kusi dlm tmn kolej kediaman pertama um dulu sampai kul 3-4 pagi..penat lepak smbg gosip plak..penat gosip smbg gelakkan senior dan sambung ngumpat senior..errr..tettttt

adalah amat besar kepala skit..skit jek la..sampaikan bf senior pon ko nak kebaskan..ampun kak..saya tak tahu dia bf akak pon..sib baik kita tak satu department kan kak..kalau tak zasss..zasss aku kena cantas..ahahah..tp skang dh slamat jd laki pon..

masa master pon best walaupun tak serancak cm kt um dulu..tp tak best sbb kurang kwn kurang geng nk huha huha..baguih..setahun setengah yg begitu mendewasakan aku kat ukm..takde anak ..lom kawin..tp dh ada tunang..komitmen skit jek..tu pon sebagai tunang..mak maintain ayu lagi tau..nk turun mkn kt gerai pon sempat calit make up

bila dh kawin..dh ada anak..dh ada rumah..dh ada tangga..dh ada laki..dh jadi student blk..mak maintain apa yg ada depan mata jek..hahahahaha..apa yg sempat calit I calit..kalau tak sempat pakai baby powder kimi jek la gamaknyer..adlh amat rindu nk study 2-3 mlm terus menerus tak tdo2..pas tu qado' tdo 1-2 hari..sekarang tak blh wt cam tu..nnti apak kimi marah..nnti tak blh drive sendiri katanya..apak kimi kata bahaya drive..kalau dulu tak tdo 1-2 mlm muka maintain ayu lagi..skang ni tak tdo 1-2 mlm kimi pon takut nk tgk muka mama dia..ha amek..skit lagi menyerupai pesen zombi..ape nk buek I redha jek la..bersyukur utk semua yg dia dh bagi..syukur ada kimi..ada apak kimi..dan moral support dr sume..disebabkan kamu semualah mak gigih berjaga sampai pukul 5 pagi ni sbb nk siapkan report utk KPT..i lap you alllllllllllllllllllllll




4 comments:

yatie chomeyl said...

kita serupaa..skrg ni jgn hrp la nk stay up smp ke subuh. kalau nk stay up pun ken atidurkan si kecik dulu, bila tidurkan dia..dgn mommy sekali tergolek to smp ke pagi haha

♥MAMASYAZA♥ said...

betul sgt, bila terkenang zaman blajar dulu mmg best, boleh berjaga sampai lewat pagi, boleh tak tdo 2 hari, pastu cover balik tdo..perggh best.

BabyIbu said...

haha samala kak su. kan best boleh stay up 2-3 hari buat keje. baru boleh cepat habis. sekarang tak boleh buat - mau pening. huhu.

atoyis said...

yatie: kan..kalau dh tdo tu mmg tak sedar apa

mamasyaza: kekadang tu dulu cover tdo yg lebih..stay up nyer tak seberapa heheh..

babyibu: haah..skang tak tdo sehari pening dia smp 2-3 hari..ke sbb kita dh tua ek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails