Pages

nuffnang x

Wednesday, October 12, 2011

giler membeli

this year I pegi lagi big bad wolf warehouse sale..kali ni tapak dia lagi besar dr last year..buat dekat maeps serdang..patah kaki..patah beg roda..patah jugak la wallet.. This year dh ckp awal2 dkt bapak kimi "bi..thn ni I takmo bwk kimi tau.." tp kimi kata "...bwk la kimi maaaa.."

sorry la anakku thn ni mama nk shoping buku c# last year tak dpt..meleleh jek air liur ni setahun

  • umppph..akhirnya tertunai hasrat dihati bak kata kak ina KL..sib baik coding dh tinggal utk IR jek..ikutkan kata hati yg tamak giler ni mmg nk ambik tigaaaaa.....


mana tak tamak ko tengok la rega dia..professional c# baru RM12..cm org gile mak kat stu nokss..dh la pakai baju kurung..buang tebiat plak ari tu..haaa..accelerated c# baru RM10 jek nokss..ko tau la kan buku programming sume stok tebal2..senget2 bahu mak tarik beg kfc yg de roda ciput tu nokss..dasar tamak btol la

next cari buku anakanda terchenta la..aper lagi cam biasa..walaupun budget thn ni dh abis..mama pakai duit raya kimi dulu yer...kelas tak aku..hahahahah

dlm buku thomas ni ada card yg ada character thomas and friends..kimi suka buku ni dh agak dh..dan dh agak dia akan sepah2kan benda2 yg blh pull out tu..part tu rasa nyesal pulak aku bli buku ni..RM10 jek each page adlh dlm btk hard cover  

buku ni I suker...cm greeting card jek sekali dgn sound dan pop up character..dan dh agak anak teruna mak takut tgk buku ni..dia kata amma jgn bukak buku tu..kimi takut..ada bunyi kak limah..cess 

bunyi burung hantu lagi..mana la anak aku tak takutkan

jeng..jeng..jeng terperanjat mak tau..RM8 jek sila mkn hati sbb setiap page de bunyi tau 

yg ni tambah koleksi buku study kimi..dan aku dh agak dh kimi kureng suka buku ni..hamboi main jek suke yer

RM 8 jugak tau

animal airways kimi suke..sbb de kapal terbang plastik yg ne? jp korang tgk pic kt bwh

dh agak dh kimi mesti excited nyer nk selak2 buku ni 

tiap page de flight ni best2 RM 8 jugak

Felt ni utk color2..RM5

Felt ok..felt..lepas tu blh gantung dlm frame..RM5 giler aku

lagi satu tu buku cars..cm talent show toy story jugak..saja bli character cars sbb toy story dh de..hari tu talent show toy story tu I bli kat kinokunia..rega dia RM90++ rabak poket..sbb buku ni dkt kanan dia ada button interactive..tp kat sni aku bli buku cars tu RM8 jek button dia terhad skit la dan kecik dan page skit..tp kualiti dan function sama jek..huk rasa pedih skit di hati..makan dlm tul..byk gile beza dia antara RM90 dan RM8..nangis mak kau kat stu kimi

last year nyer entry blh check sni ..'giler buku'

kalau nk gi sempat lagi ni sbb dia dr 7th - 16th oct ni..I gi hari jumaat lepas hari pertama di buka..heaven nyer

3 comments:

yatie chomeyl said...

bestnya murah gila...kalau i kat msia pun harus i semangat pi terjahhh

atoyis said...

tu la..sebab tu hari ni I gi lagi hahahah...rabak poket bulan ni

Graco duoglider double stroller said...

I came across your site in search for some suggestions about good books. Thanks for your recommendations.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails