Pages

nuffnang x

Tuesday, April 17, 2012

Marvel’s The Avengers

Memang dh lama tunggu cerita ni..Marvel's The Avengers ni adlh gabungan superhero superhero: iron man, the incredible hulk, thor dan captain america.

Tiap kali tgk cite iron man, the incredible hulk, thor dan captain america apak kimi mesti kata..ma ce tengok..diaorg dpt offer avengers..korang perasan tak part tu..cuba bukak balik movie2 tu dan tgk last part..tunggu jap dlm 5 minit..mesti ada yg tak perasan kan..kan..kan

--------------------
tet......
ok back to Marvel's the avengers..kalau la dia paparkan di job street: "adi wira wanted..immediately" waaa...rasa-rasanya akan ada sorang mamat ni yg akan apply..ala korang ni..'the more the merrier kan'..choi..jgn ingat org malaysia tak blh jd superhero maa..

nak tengok tak?
nak tengok tak?
baik ngaku cepat?
mesti korang yg lebey excited kan..
comel jek adiwira kita kali ni
huh saper
jap
jap 
aku upload

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
uploading...
v
v
v
v
v
v
v

Name: The hand man
Movie: The hand man vs The hanger man
Special Power: kuasa tangannnn
Current Position: (new avengers member)

pada suatu malam
*sambil genggam2 tangan dan tunjuk pada mama*

"ma..tengokk..tangan kimi ni" 
tetiba
"ada kuasa "
"tangan kimi ada kuasa.."
"boleh angkat mama.."
"yeaaaaaaaaaahhhh.."

hadoi
sakit dada mama ko

"bila dpt kuasa ni"
"tadi..ada kuasa ni"

huwaaaa
pitam I

"kuasa ni nk lawan org jayat.."

tagline: dengan kuasa tangan semua org yang ditindas akan dibela..



3 comments:

umiyumi said...

fullamakk.. hebat la kimi.. kenapa lak mama jd mangsa tu.. ciannye :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck! lookin forward to see you there :)

atoyis said...

kak umi: kimi sekarang ni suka bercerita pasal imaginasi..lepas tu suruh mama layan dia

M.S.N: insya allah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails