Pages

nuffnang x

Tuesday, May 29, 2012

Sulam Bukit Tinggi RM 85 -110 (Raya Promo)

Wink..wink mood raya sudah mali walaupun pada hakikatnya puasa ganti belum start lagi..kuang..kuang..kuang..

Untuk semua reader saya dengan ini saya amat berbesar hati untuk bagi kalian semua harga yang paling berpatutan. RM85 untuk bordir timbul dan sulam suji. First come first serve. Email dekat saya untuk booking dan dalam masa 3 hari sila buat payment. Kalau lebih daripada 3 hari booking batal. Rasanya ini stok terakhir kot ambil sebelum Raya. Lepas ni nak concentrate writing Prof dah banyak kali remind bila nak hantar abstrak. Telekung je saya bukak pre-order bila-bila masa. sekian. sila cuci mata dan cuci dompet anda
Bordir Timbul

Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Purple1 ( Available ) RM85


Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Red-Black1 ( Available ) RM85 
SOLD


Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Pure Black1 RM85
SOLD


Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Gray-Blue1 RM85 (sold)


Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Gray1 ( Available ) RM85 SOLD


Jenis: Bordir Timbul

Material : Elena (4 meter - perlu lining)

Dark-Green1 ( Sold) RM85 SOLD



Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Pink-Fuchsia1 ( Available ) RM85


Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Dark-Red1 ( Available ) RM85 


Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Light-Yellow1 ( Available ) RM85 
SOLD


Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Light-Purple1 ( Available ) RM85


Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Light-Pink1 ( Available ) RM85


Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
True-Purple1 ( Available ) RM85 
SOLD


SUJI 

Jenis: Sulam Sujil
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
sDark-Red1 ( Available ) RM85


Jenis: Sulam Suji
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
sGreen1 ( Available )  RM85 (sold)


Jenis: Sulam Suji
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
sYellow2 ( Available ) RM85


SULAM PENITI 

Jenis: Sulam Peniti
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
pRed3 ( Available ) RM110


Jenis: Sulam Peniti
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
pLight-Pink3 ( Available ) RM110

3 comments:

umiyumi said...

Salam Su..
laa belum ganti puasa ke. isk3.. apalah su ni, tgk k umi baru je ganti 1 hari hahaha..
eh lupa la haritu dah tanya rasanya..kain ni org buat kebaya aje ke? k umi berkenan yg ni lah. ada lagi ke? agak2 dr jarak 1 km bole nampak tak bunga dia? :)

Jenis: Bordir Timbul
Material : Elena (4 meter - perlu lining)
Gray-Blue1 RM85

berkenan tp tak tau nak buat apa lagi. ni termasuk pos ke?

atoyis said...

kak umi: huh baru satu hari takpe lepas ni su potong kak umi..boleh buat jubah, kurung moden, kurung biasa pon boleh.

Gray-Blue1 ada lagi. Dari jarak 1 kilo tak pernah try lagi le kak hehehe..harga tak termasuk pos.

kalau nak email su ye :) (atoyissan@gmail.com)

umiyumi said...

haha potong jgn tak potong. orait k umi email skarang jugak ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails