Pages

nuffnang x

Friday, May 11, 2012

T-shirt to cardigan...ha..jgn buang t-shirt lama2 tu tau

sebenarnya nk update entry bukit tinggi tp external hardisk apak kimi dh cilok..

kalau ada t-shirt yg lama2 tu jgn buang..sila transform from this..


to this...


transformation berjaya..kenapa sekarang ni kalau upoad gamba dkt blogspot dia jd cm dkt atas ni ye???muskil..ada sesiapa tahu tak knp?

disebabkan transformasi yang berjaya cuba2 gak la mintak kat apak kimi utk bli mesin jahit yg besar..

rasanya korang tau kot aper apak kimi ckp

"eehh..eh..eh..no..no..no bukan ke study awak tak abis lagi..bila masa pulak nk menjahitnyer"
terkubur lagi niat murni tu..hmmm

5 comments:

umiyumi said...

hahaha habiskan study dulu lepas tu tukar semua baju jd cardigan :D

♥MAMASYAZA♥ said...

wow jimat, beruntung kalo pandai jait bajukan

atoyis said...

kak umi: huwaaa...tu la..antara hobi dan tanggungjawab..kena settlekan tanggungjawab dulu..adoi..

mamasyaza: mama best kan..kalau ada baby gurl lg best..blh jd fashion designer utk anak sendiri :)

limaedua said...

su, xlama dah tu baby girl lak..amin. :)

atoyis said...

kak ju: aminnnnnnnnnnnnnnnnn..(panjang aminkan ni)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails