Pages

nuffnang x

Monday, September 24, 2012

mama tak sayang kimi..kimi duduk tepi longkang la..whattt??

kisah longkang ni apak kimi yang mulakan dulu 'check sni' tapi malam tadi kan astro bagi suma channel free..aper lagi..takkan nak layan playhouse disney gak kan..ipad plak apak dia guna..kimi mati kutu sbb mama layan cite tamil..hahahha

tetiba kimi lalu depan mak apak dia sambil kata "mama tak sayang kimi..kimi nak duduk tepi longkang hmm" sambil tangan peluk tubuh mata menjeling..pegi dekat pintu bukak pintu (kenkonon la tu..belakong..padahal pintu dah kunci..) lepas tu duduk tepi pintu..

sambil tercengang mama pon berkata "abah...tolong bukak kan pintu ni...kimi nak duduk tepi longkang ni..memalam ni" abah pon pegi capai kunci dan kimi kena tarik muka masam lagi sbb trick dia tak menjadi..sambil dok kata "mama tak sayang kimi..mama tak sayang kimi.." hek..ko ingat trick duduk tepi longkang blh jalan...nehiiiii...remote mama yang punya..hahahaha  ahmad albab yang punyaaa...

p/s:..dari mlm sampai ke pagi asyik buat lawak duduk tepi longkang jek si kimi ni..kalau masuk tajuk metro boleh jadi cm ni "ANAK DUDUK TEPI LONGKANG GARA-GARA REMOTE ASTRO" propa jek lebey


2 comments:

Min Aina Ila Aina said...

Kimi kuat merajuk tak? Sofiy ni kuat sungguh merajuk takleh la umi tinggi sikit nada mulalah lari masuk bilik sembam atas katil, teresak-esak.aduuh..tu anak teruna tu bukan anak dara.

Suliana Sulaiman said...

MAIA: sofiy 3 tahun kan mai..cm kimi gak la dulu..tp lelama kurang la sikit..ada ttp ada nak buat cm ne..sorang lagi takde adik..manja terlebey la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails