Pages

nuffnang x

Wednesday, September 19, 2012

Maybank is sending us to legoland...(verangan kejap)

Haaaa...maybe..harap-harap bukan setakat mimpi ye..

yesss..legoland dah bukak..

lego ni kira bersejarah la jugak..dari zaman acik kecik-kecik lagi lego punya brand dah menusuk di hati tiap-tiap kanak-kanak. dulu masa kecik-kecik acik beli mainan blok cantum-cantum biasa jek..yang bukan brand lego tu susah sikit dia nak cantum..silap haribulan bila binaan dah siap takde angin takde ribut pehtu tetiba roboh..ahhhh acik stress

tapi ayah acik ada jugak belikan paklang kimi lego..ye aaa..anak laki sorang..manjasss...berpeluang la acik main sekali..mmg berbeza la dengan cap ayam tu..tp rega pon amatlah berbeza kan..ko blh buat jd helikopter la..train la..ada orang gitew..ko ado..

Kimi acik lom introduce dengan lego lagi..kenapa? sejak umo acik cecah 18 tahun acik dh tak jumpa lego lagi..acik jumpa buku jek..pas tu jumpa apak kimi..puii..hahahah..takde la belum berkesempatan lagi..nanti la kimi satu hari nanti mungkin..

apa yang best kat legoland..??
kita view map dulu ek..acik pon baru study ni..jap acik upload
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
(apsal v aku betabur..sambung balik)
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v

kan..acik dah tilik dah elok2..besar gak tempat dia..imagination tu cam best kan..tapi jauh skit la sbb dia kat johor kan..bapak punya jauh..kalau nak terjah kena plan betul-betul..dah la apak kimi susah nak dapat cuti..acik plak terikat dgn thesis bagai..takpe mi..ada jodoh sampai gak la kita nnti ek..(shhh..ko tak blh bagi tau kimi sekarang..karang tiap 5 minit dia tanya..5 minit lagi dia tanya..stress mak ko kimi..)

opening..mak datuk eh silap ni dah mak tan sri..mak puan sri dah ni..sikit punya ramai crowd..kalau ramai-ramai cam ni bukan kimi jek buat perangai tapi apak kimi sekali buat perangai..dia dh la tak blh reramai cam ni..

ado gak replika klcc..ko ado..

angkor wat..whatttt???

sepai..sepai...(bangkok gitew)

tettt...
sekali..
bila tengok tiket
bersepai..sepai..sudah




..kimi kalau buat muka manja sekali pon belum tentu mama cair..nanti la kita pikirkan..usya tiket rasa runtun ati mama ko kimi..tu belum masuk transport nye budget lagi tu..


tapi mana la tau kan..kekalau maybank baik ati nak bagiiiiiii
acik sukeee..(sambil verangan..)

sekian, terima kasih





4 comments:

Orkid awek said...

tengok ticket price pun dah gerun..:)

Suliana Sulaiman said...

tenngok rega tiket terus kejung..peh tu dh tak blh nak offer kimi lagi :)

rostina76 said...

salam kenal suliana....hehe!!nama sound familiar sbb dkt dgn my sis punya nama 'suhana sulaiman' & my frend punya nama 'surina sulaiman'....pepepun nama bapak kita sama le. kawan le, blh?

Suliana Sulaiman said...

ha..sama tapi tak serupa..boleh..kita kawan ye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails