Pages

nuffnang x

Tuesday, September 18, 2012

inilah namanya mimpi di siang hari

update entry dari komputer kimi adalah satu penyiksaan..fedulik aper acik..yang penting acik nak update jugak entry ni..

tgh ari ni lunch sorang2 sebab lapa gile..nak buek camno..tapi dalam psyco2 acik ni acik tak tau la korang ada tak perasaan cenggini..kalau lunch dkt luar tu selalu jek mata ni terbayangkan yang acik ambik lauk lepas tu selipar licin pas tu acik jatuh depan orang ramai..siap de feeling sakit lagi..ye acik tau..fantasi jek lebey..

kalau dalam ujan acik pon selalu terbayang..acik lalu tepi jalan peh tu acik selipar licik lagik..pehtu terjelopot jatuh..sakit dowhhh..ye..entah nape acik asyik bayang terjatuh sbb pakai sipar tu jek..owh mungkinkah sipar tu wajib kena ghanti..sipar kesayangan yang dah abis bunga..sipar bodo jek pon..mmg sipar toilet..sipar tu la yang acik angkut gi memana walaupun pegi jumpa SV sekali pon..kalau apak kimi baca..sila belikan binimu sipar yang baru sebelum binimu ini benar2 terjatuh seperti nangka yang busuk.

owh balik dari jumpa SV td acik singgah 99speedmart beli sardin..hahah katoi korang tau menu acik mlm ni sardin jek..dlm dok memilih sardin brand apa nak beli (itu pon complicated kan walhal ada dua brand jek pong..ayamas dgn king cup)..acik terbayang yang ooo kalau apak kimi tak keje acik kena masak terus ni sbb lauk lunch takde..

lepas bayar dkt cashier acik terus msk dlm kete..acik masuk dan terus duduk kat pintu passenger..sambil pandang sebelah pasal pe plak apak kimi ni matikan enjin dlm cuaca2 yang panas ni..sekali acik pusing kanan ghupan2nya apak kimi takde..ye la acik yang bawak kete tu..cm ne plak apak kimi blh terselit dalam ini gambar..biol kejap..kronik ke acik ni..sib baik orang tak ramai..jadi acik pon beralih ke seat drebar sambil gelak sorang2..bangang siot..malu acik tau...sekian..terima kasih

2 comments:

Min Aina Ila Aina said...

Rindu cik abang le tu..asyik teringat-ingat je sampai terbayang-bayang.hehe.

Pernah terbaca kes dok kat co-pilot ni, tapi cerita orang tu, dia mengalami lupa-lupa selepas habis pantang bersalin. Simptom la kata orang. Ada yang lupa macam mana nak bawak kereta pun ade.hee.

Suliana Sulaiman said...

hahahha..rindu la sangatkan..sampai bermimpi di siang hari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails