Pages

nuffnang x

Thursday, October 11, 2012

pagi-pagi dah meroyan

kadang-kadang apa yang kita nak kita tak dapat..mesti ada hikmahnya kan..frust betul..dalam list-list yang panjang berjela 479 yang dapat (bukan no ekor ye..tp no plat kete)..

ye acik kecewa dan meroyan pagi-pagi..sakit ati betul..drp 479 acik rasa baik la takyah ambik no tender..frust siot..mmg geram la..

tapi lepas duduk dlm sejam..mengenangkan banyak benda nak buat smp bulan 12 ni..pindah rumah..sewa lori dan mcm2 mak nenek lagi..takkan acik nak bayar extra lagi utk ambik no lain kan..tu belum kira kos nak siapkan tesis lagi..ink..paper..binding..suma tuh la ka..jadi acik redha la..479 pon 479 la..bukan keciwa sikit..rasa dirobek2 hati ni..

dah tak excited nak tunggu keta baru..nak kuar lewat pon acik dah tak kesah

sekian..

mood: redhaaa...tapi kat hujung ada skit patah ati..adeh..sakit

4 comments:

Min Aina Ila Aina said...

Dengarnya bahan penyelidikan boleh claim untuk tahun ni maksima RM2000.Melalui penyelia. Tapi kena ada resit la.

Suliana Sulaiman said...

ye ke..waaa..nak claim utk proof read dulu..

Min Aina Ila Aina said...

tanya penyelia k. Borang ada kat penyelia. Sampai 31 Disember ni.

Min Aina Ila Aina said...

Alamak Su...ampunnnn. Baru check balik emel jap tadi. Rupanya tu bawah FSSK aje. Cuba la Su tanya penyelia kot ada, sebab dananya daripada CRIM. Saya cuba cari emel pertama pasal tu tapi tak jumpa pulak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails