Pages

nuffnang x

Friday, February 28, 2014

Bandung Day 1

Risau gak air asia buat perangai tapi so far perjalanan kami dipermudahkan cuma tak bestnya bandung sangat pack sempit mempit suma ada la...

kimi dah besar dah lebih memahami tiap kali naik flight...banyak soalan dia tanya...siapa jadikan semua ni mama...allah ke yang jadikan awan tu mama...tapi dalam byk2 soalan tu ada satu soalan yang memang legend la..."mama...kimi rasa kapal terbang ni mcm nak terhempas la mama" haaaaa....aku mcm...er...er...apakahhh....

cuma tiap kali naik flight mesti nak makan...sib baik ada makanan lagi...omak ko lupo nak booking awai2...

ni nak landing dah...pukul 10 waktu bandung...byk lagi kete kat jalan...aku mcm errr..err..er...mak stress ok...satu lagi airport dia tengah2 kota bandung...ada gak rasa mcm ni kalau salah landing ni ada yang landing atas umah orang ni

on da way to fave hotel braga

ni la biliknya...dapat free upgrade...tapi ni masa balik tau bukan masa datang..kitaorang kalau nak balik time  bilik dah kusut masai baru nak ambik gamba bilik...kalau korang perasan aku pakai baju yang sama dengan hari yang aku datang...buruk perangai skit mak kimi ni..nak wat cemana baju tak jumpa hihihi

kimi layan cartoon...bilik tak besar sgt...ni pon free upgrade kalau tak free aku tak upgrade aku tak tau la kecik mana...sbb pakai wide lense jek nampak bosa ni

Tapi bilik ada connector...takde la terperap ngat walaupun takde tingkap...tp bila masuk dlm sini ko tak tau dah siang ke malam...toilet pulak ada cermin besar..blh nampak orang dlm toilet...adoyai..tak paham betul...

hotel ni dalam braga mall boleh la nak cari makan kalau dah lewat2 tu...byk gak makanan kat sini..cuma yang tak bestnya hotel ni access pakai tangga jek 2 tingkat..color pink deco ruang makan dia sebiji tutty frutty...kimi kata puti tuti...puiiiiii


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails