Pages

nuffnang x

Wednesday, May 13, 2009

let's blow the candle my dear..


13 May lepas..sebenarnya tak plan pon nk celebrate dgn abah tp mlm 12 may tetiba abah kata.." sok kita bli kek nk.." next day mama pon bergegas cari kedai kek yg mama tau kat tepi warta bandar baru tu jek... kedai kek angles tu pon sbb kak ju pernah singgah time dulu2..tp adik tu kata cup cake dia lagi sedap..

Disebabkan hakimi tak reti nk tiup lilin abah ler kena temankan..mama as usual jadi camera women kat tepi..mari kita layan hakimi yg tgh excited nengok lilin tu

ni tengok comot momot..mkn kek sampai kena baju..eiii ni yg den tak gomar ni

4 comments:

SaiDaH ZaWaNaH SuLaiMaN said...

abes tu 6hb nnti kimi potong kek ke tak?

atoyis said...

potong aaa...nok mah kata nk coklat indulgence..aku kata tgk aa dlu

SaiDaH ZaWaNaH SuLaiMaN said...

owh. aku mmg nk tempah kek tunang kat secret recipe pun. 2bijik. aku balik ari jumaat tuh bawak. 1 utk hafiz, 1 utk aku

atoyis said...

ari jumaat simpan satu ari cm tak sedap jek..nazir kata nk blikan kek ben 10

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails