Pages

nuffnang x

Sunday, May 09, 2010

Mona fendy the legend

Terjumpa I luv 80 (ADA SESIAPA YANG ZAMAN KANAK-KANAKNYA DI TAHUN 80an & AWAL 90an.:) di FB..huhuhu kelakor la group ni..ok saya adalah salah seorang yg berada di awal tahun 80 an..waktu tu saya adalah muda belia seawal umur 1 tahun huhuhu muda sgt la konon kan..


ok bukan tu yg aku nk cite..actually aku nk cite pasal mona fendy.. seriously kalau korang masa kecik2 dlu idup sekitar tahun 80an dan membawa ke 90an i'm sure korang kenal mona fendy seadanyakan..gile seram kan...tp kes sekarang pon lebey kurang jugakkan tikam sana tikam sini bunuh sana bunuh sini buang anak sana buang anak sini..sana sini..sana sini..sana sini..uish bila nk abis daa..

for those yg tak pernah kenal siapa mona fendy..blh la jeling2 gamba di bawah yer
pic taken from edaolala

saya bukan nk cite pasal makcik ni tp saya nk cite pasal rumah dia..yg orang ramai kata haunted tu..tul ke..no comment..ada yg kata umah dia cm yg kat bwh ni 


 pic taken from edaolala

tapi bila aku bukak i luv 80 group kat FB dia kata umah dia cm kat bawah ni 
hmmm yg mana satu pon saya tak tahu..anda tahu ke??

11 comments:

sarah shafie said...

dah mati kan mona fendy ni?

velasrizal said...

mona fendy dah mati..tapi rumah kt gmbr tu xsama dgn gmbr rmh dia.. rumah dia rumah papan je kt raub tu.. saya org raub saya tahu.. skrg rmh dia dah roboh..tapak tak nmpk dah sbb lalang tinggi sgt.. mmg agak seram tmpt tu..

Mati Akibat Belut Bersarang Dalam Dubur !

joegrimjow said...

ingt lagi lagenda yg dibuat oleh dia
urmm

amar haziq said...

mona fendy ni bekas penyayi kalau nak tau..huhu
xcaye?search kat utube..=>

jenguklah blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

bH said...

kerat 18 tu..ganas tak ganas mona ni..siap boleh senyum sokmo lak tu

Amanina said...

muka dia sendiri menakutkan! haha

ayaa alyy said...

kisah yg x akn d lupa kn kot. gile kejam

kazirinkato said...

dia tinggal sorang sja ka kat umah 2?

besar gak rumah dia...

Diyana Zulkifli said...

tapi kan, die mati sempat minta ampun,bertaubat.kita ni yg blum tahu pengakhiran macam mane..huhu.

*itu lg seram sebenarnye.

atoyis said...

sarah: rasanya dia dh lama dijatuhkan hukuman

velasrizal: rizal orang kata ada cite disebaliknya..

joegrimjow: dia mmg the legend

amar haziq: dia menyayi ke er..tak tau la pulak

bH: tp ada yg kat bukan salah dia

amanina aya alyyy: kisah tu mmg seram

kazirinkato: rasanya dia tak duduk umah tu kot

diyana: betul tu..dia sempat bertaubat kita ni tak tau lagi cm ne nasibnya

nurul suha'ada abdullah said...

uma dye ad bykk la .. . 1 at shah alam. . 1 at raub .. dye ptong2 dtuk mazlan uh at raub . pas uh ea tnam at shah alam . . uma yg kdua dlm blog u 2 uma dye at shah alam..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails