Pages

nuffnang x

Thursday, January 13, 2011

Diet saya yg amat teruk..rintihan hati seorang coffee lover

yes..i'm a picky eater..till now..and yes i'm not eating healthy food..but in the same time everything yg kimi ambil dan makan..must be healthier..no junk food..kalau blh must be organic food..cerewetnyer aku

tapi semua ni mmg against Dr Alan E. Kazdin..I should be a role model..tapi nk buat cam ne..I mmg picky eater..I tak suka makan sayur..I tak suka makan rebus2 and I tak suka makan buah (kadang2 jek tu pon ikut mood)

tapi bukan toy..semua sayur hijau adh fav dia..semua yg I tak makan dia makan..maybe that's a reason why we are made for each other..sebab after married he trying to force me eating the veggie..walaupun pada hakikatnya adalah 30% shj yg berjaya..dan selebihnya bila dia takder I rela makan magee + junk food..

for me..breakfast adalah mencukupi dan boleh tahan lapar sampai kul 4 petang..sampai lah pada satu hari yg sepatutnya ada appointment with my SV tapi end up dekat pusat kesihatan UKM..ha tu la tak lunch lagi..satu dunia ni rasa berpusing cm gasing..Dr tu macam tak percaya when I said i'm not hungry..betul la..saya tak tipu doc

every morning before start doing my research mesti wajib ambik kopi or nescafe..tau tak elok..tp mesti jugak..but lately rasanya punca pening kepala yg membuatkan tetiba bumi ini berpusing cm gasing adlh disebabkan bahana meminum kopi dan nescafe..lagi kronik tetiba jek after driving dan keluar dari kereta tetiba everything is moving..gile tak gile sampaikan naik tangga pon cam org mabuk..jadi cam ne nak hapuskan tabiat meminum kopi dan nescafe ni weh..

5 comments:

Shahiran said...

Cuba order Khal Tamar Plus. Boleh buang toksik badan. Makan berselera tapi badan tak naik. Dan mungkin lepas ni dah kurang tagih kopi dah.

Sayang Amirah said...

saya pun suka minum nescafe pagi2. baru tau x elok.
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

noreed said...

nescafe is a must for me every morning..huhuhu

atoyis said...

nored..nnti tetiap pagi aku baca blog ko ek

sayang amirah..mmg tak elok..tapi benda tak elok tu la yg best kita buat kan

noreed said...

hahahh su, aku kalo rajin adalah entry nya. skrang ni tgh huru-hara dgn project dateline,berhabuk dah aku nyer blog. aku pun akan slalu menjengah ke cni. dah lame siot ko berblogging tak mo habaq kat aku pun.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails