Pages

nuffnang x

Thursday, January 12, 2012

jgn tanya mcm mana..tp mmg mother instinct

Toy pernah tanya

Ma..cm ne awak blh bangun tetengah mlm betul2 time kimi muntah? sedangkan alarm hp bunyi betul2 kat tepi telinga pon awak tak blh dengar

Ma..cm ne awak blh tahu yg kimi bukan sakit perut cm biasa?

Ma..cm ne awak tahu yg kimi tengah demam skang?

Ma..cm ne awak blh pikir sama cm abang pikir sekarang?

Ma..cm ne awak blh tahu yg abg baru jek nk call awak?


tettt...

hahahah

jangan tanya cm ne sebab aku pon tak tahu..kalau part kimi tu mmg secara spontan jek..cm bila tdo tgh malam..kalau kimi rasa nk muntah ke apa..alhamdulillah setakat ni sempat la bangun..duduk kan kimi..ganti baju sume..kalau kimi demam ada satu feeling yg tak sedap dlm hati..cm tu le..tp agaknya dr kimi lahir dulu mak ayah dh train kalau anak demam mesti check temperature setiap setengah jam..lama dh jg biasa kot..

masa kimi sakit perut omental cyst hari tu pon jauh dlm hati ni kata..kimi bukan demam biasa ni..paed kata cm ne you boleh detect awal yer..hmm tak tau la doc mother instinct kot..sebab pagi tu kimi baru mula demam..kul 12 terus bawak dia gi kpj..dlm hati ni kata..tak perlu tunggu klinik biasa sbb hati ni rasa lain mcm..

kalau part nk call apak kimi plak..ada cm satu kuasa telepati..bila call dia selalu ckp..cm ne awak blh tahu abg tgh pikir benda yg sama..haaa..kan..aku pon confuse..kekadang tu bila teringat jek kat dia..tetiba dia call..tak pong aku yg call..

jadi rumusannya tu semua kuasa allah...bila korang dh bergelar mummy instinct tu akan dtg sendiri sama jugak lah instinct dengan pasangan sendiri


2 comments:

Prettywrite said...

kuat betul instinct seorang ibu ya..:)

salam kenal,
yana.

atoyis said...

yesss hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails